Video! Η Karlie Kloss μας δείχνει το skincare routine της στο αεροπλάνο αλλά ξεκινά… λάθος!

Η Karlie Kloss είναι μοντέλο πρώτης γραμμής που σημαίνει ότι κάνει καμπάνιες και φωτογραφίσεις για brands και οίκους ανά τον κόσμο. Που σημαίνει, επίσης, ότι ταξιδεύει συχνά και άρα ξέρει πολλαααα για το skincare routine εντός αεροπλάνου.

Ευτυχώς, αυτά τα πολλά αποφάσισε να μην τα κρατήσει για τον εαυτό της αλλά να τα μοιραστεί μαζί μας στο τελευταίο της βίντεο που ανέβασε στο youtube. Τα tips που μοιράζεται είναι εξαιρετικά, τα προϊόντα που επιστρατεύει ομοίως (κάποια από αυτά τα έχουμε στο νεσεσέρ μας και τα αγαπάμε επίσης), ΑΛΛΑ ξεκινάει λάθος. Μπορείς να εντοπίσεις ποιο είναι το λάθος αυτό; Πάτησε play και επανέρχομαι!

Στην αρχή του βίντεο η Karlie Kloss πιάνει τα μαλλιά της με ένα… λαστιχάκι όπως αυτά του super market τα οποία προκαλούν τριβή και σπάνε την τρίχα. Αυτό αν γίνεται εντατικά μεταφράζεται σε ένα και μόνο πράγμα: κατεστραμμένα μαλλιά!

Αλήθεια, εσύ το κάνεις ποτέ; Κι επίσης, έχεις δοκιμάσει ποτέ κάποιο από τα προϊόντα που χρησιμοποιεί εδώ η Karlie Kloss; Έλα να συζητήσουμε!

 

Read More

And More