Video! Η Kylie Jenner κάνει μακιγιάζ στην Kim Kardashian!

Ακόμη και αν δεν είσαι τόσο… into στις αδερφές Kardashian-Jenner σε προειδοποιώ: αυτό το βίντεο θα θέλεις να το χαζέψεις μέχρι το τελευταίο κλάσμα δευτερολέπτου όπως θα θέλεις και να κρατήσεις σημειώσεις γιατί οι αδερφές έχουν φοβερά skills σε ότι έχει να κάνει με το μακιγιάζ.

Για να σου γίνει κατανοητός ο παραπάνω πρόλογος: η Kim Kardashian και η Kylie Jenner μόλις γύρισαν ένα βίντεο με τίτλο Get ready with us στο οποίο η Kylie Jenner κάνει μακιγιάζ στην μεγάλη της αδερφή. Στο βίντεο αυτό η στα-είκοσι-κάτι-μου-έχω-όσα-εκατομμύρια-δεν-θα-αποκτήσεις-σε-δέκα-ζωές Kylie λέει πως “Αν δεν ήμουν η Kylie Jenner θα ήμουν makeup artist! Είναι κάτι που πραγματικά αγαπώ!”, ενώ όταν η αδερφή της προσφέρθηκε να την πληρώσει στο τέλος του βίντεο, εκείνη απάντησε το εξής αποστομωτικό: “Είμαι πολύ ακριβή!”. Εχμ… ναι! Και η Kim πολύ πλούσια!

Πάτησε play και απόλαυσε το παρακάτω βίντεο, γιατί εδώ θα βρεις και μερικά πολύ ωραία tip μακιγιάζ, όπως το να βάζεις καφέ σκιά στην ρίζα του κάτω βλεφάρου αλλά και γιατί να το κάνεις!

 

Read More

And More