Video! Η Sienna Miller πρωταγωνιστεί στην νέα Χριστουγεννιάτικη καμπάνια του Οίκου Burberry!

Η Sienna Miller, ο Domhnall Gleeson, η Lily James και ο Dominic West πρωταγωνιστούν στην νέα Χριστουγεννιάτικη καμπάνια του Οίκου Burberry, σκηνοθετημένη από τον Asif Kapadia.
Στις αρχές του Νοέμβρη, ο οίκος Burberry πραγματοποίησε την πρεμιέρα της ταινίας μικρού μήκους με τίτλο ‘The Tale οf Thomas Burberry’, μία νέα καμπάνια η οποία ξεκινά την περίοδο των Χριστουγέννων για τη μάρκα.
Το σενάριο είναι του Matt Charman και η σκηνοθεσία του Asif Kapadia. Η ταινία μικρού μήκους αποτελεί ένα τρίλεπτο κινηματογραφικό τρέιλερ, το οποίο παρουσιάζει σημαντικά γεγονότα τα οποία έχουν διαμορφώσει την ιστορία και τις αξίες της μάρκας.
Ο Domhnall Gleeson πρωταγωνιστεί ως ο ιδρυτής του Οίκου Burberry, Thomas Burberry ενώ η Sienna Miller είναι η σύζυγος του Thomas.
Ο Dominic West παριστάνει τον Ernest Shackleton, τον εξερευνητή που φορούσε γκαμπαρντίνα Burberry σε 3 αποστολές στην Ανταρκτική.
Η Lily James πρωταγωνιστεί ως η πιλότος Betty Dawson, ένας μυθιστορηματικός χαρακτήρας εμπνευσμένος από την αληθινή ζωή και τα κατορθώματα της Betty Kirby-Green, η οποία κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ το 1937 κατά την
επιστροφή της από την Αγγλία στο Cape Town με ένα αεροπλάνο το οποίο έφερε το όνομα “Burberry”.
«Αυτά τα Χριστούγεννα, γιορτάζουμε την 160η επέτειο και θέλαμε να πούμε την ιστορία του Thomas Burberry – πρωτοπόρος, εφευρέτης, καινοτόμος, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την γκαμπαρντίνα σύμβολο του Οίκου – με δικά μας λόγια. Αισθανόμαστε υπερήφανοι που μοιραζόμαστε την ιστορία του Thomas Burberry αυτά τα Χριστούγεννα – το πνεύμα και το όραμά του βρίσκονται ακόμα στην καρδιά όσων κάνουμε στον Οίκο Burberry σήμερα.»
Christopher Bailey,
Διευθυντής Δημιουργικού τμήματος και Διευθύνων σύμβουλος Burberry

Πάτησε play και δες το βίντεο παρακάτω!

Read More

And More