Jake Gyllenhaal: Πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου αρώματος Prada και θα σε γοητεύσει στ’ αλήθεια

Η Prada μεγαλώνει την ανδρική αρωματική της συλλογή με μια super γοητευτική εσάνς. Ονομάζεται Luna Rossa OCEAN και πρωταγωνιστής στη διαφημιστική καμπάνια είναι ο γοητευτικός Jake Gyllenhaal. Το φιλμ πραγματεύεται την τεχνολογία ως επέκταση του εαυτού μας, τον τρόπο να ξεπεράσουμε τα όριά μας και να οραματιστούμε πέρα από το εφικτό. Ο Gyllenhaal έχει το ρόλο ενός δραστήριου εξερευνητή στο film της καμπάνιας. Δυναμικός και γεμάτος ζωντάνια, μέσα στο ιστιοφόρο Luna Rosa, ενσαρκώνει τον σύγχρονο περιπετειώδη άνδρα που συνδυάζει σωματική και πνευματική δύναμη  και ξεπερνά τα όριά του πλέοντας με πλήρη ταχύτητα προς το αιθέριο, λαμπερό κόκκινο φεγγάρι.

Σκηνοθέτης της διαφημιστικής καμπάνιας είναι ο Johan Renck. ένας από τους  κορυφαίους κινηματογραφιστές, υπεύθυνος για τα μουσικά βίντεο του David Bowie και της Beyonce καθώς και το βραβευμένο έργο του για το Τσερνομπίλ του HBO.  

Κι αν αναρωτιέσαι για τη φιλοσοφία του αρώματος ο Yann Andrea, Prada Beauty International General Manager  σου εξηγεί: «Το Prada Luna Rossa OCEAN ενσαρκώνει μια εκλεπτυσμένη, αλλά συνάμα πρωτοποριακή προσέγγιση του σύγχρονου αρώματος για τους άνδρες. Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι για την κυκλοφορία αυτού του νέου αρώματος, το οποίο εμπνέεται από τη δύναμη του ανθρώπου που συναντά τη δύναμη της καινοτομίας».

 

Πρωταγωνιστής: Jake Gyllenhaal

Σκηνοθέτης: Johan Renck

Μουσική: “Supernova Explosion” των Sebastien LIPSZYC & Emmanuel LIPSZYC

And More