Vintage Oscar! Δες τις παλιές στάρλετ του Hollywood στο κόκκινο χαλί!

Έχουν περάσει 84 χρόνια από την πρώτη τελετή απονομής των Όσκαρ (λογικά, αφού σήμερα είναι η 84η απονομή!). Εν τω μεταξύ, όλοι έχουμε ακούσει για το glamour των παλιών Όσκαρ και τις θεαματικές εμφανίσεις των στάρλετ της εποχής. Grace Kelly, Audrey Hepburn, Mia Farrow… Αλήθεια, έχει πέσει στα χέρια σου κάποια photo από τις stars αυτές στα Όσκαρ; Πώς έκαναν τα μαλλιά τους; Τι μακιγιάζ είχαν; Καλή αφορμή να φρεσκάρεις την μνήμη σου με μερικές από τις best of εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ!

Το 1954 η Adurey Hepburn στα Όσκαρ με κοντές αφέλειες και μεγάλα αντρικά φρύδια. Η ομορφιά κύκλους κάνει! Τα χοντρά φρύδια επέστρεψαν ξανά!

Η Grace Kelly ήταν μια από τις πιο επιβλητικές και chic παρουσίες στο κόκκινο χαλί. Κι εδώ βλέπουμε χοντρά αλλά πιο στιλιζαρισμένα φρύδια, χαμηλό σινιόν και hair accessory.

Η Barbara Streisand το 1969 επιλέγει τα bouffant μαλλιά για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί. Ένα καλοχτενισμένο look που άξιζε και κάρδισε Όσκαρ!

Η Mia Farrow με κοντά curly μαλλιά, κοντές αφέλειες και φυσικό beauty look

H Natalie Wood το 1968 με ένα πλάγιο πιάσιμο, ψεύτικες βλεφαρίδες στο κάτω βλέφαρο (θυμίζουν Twiggy!) και τραβηγμένη γραμμή eyeliner στις εξωτερικές γωνίες των ματιών με λευκή παράλληλη γραμμή τραβηγμένη παράλληλα με το eyeliner.

Ας το συζητήσουμε! Ποιο από τα παραπάνω είναι το αγαπημένο σου look; Πιστεύεις ότι θα υπάρξει στο μέλλον κάποια star που θα την θυμόμαστε για το μακιγιάζ, τα μαλλιά της και όχι μόνο; Ποια; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More