Βλέπεις Real Housewives; Η Lisa Rinna άλλαξε τα μαλλιά της μετά από 20 χρόνια!

Σε ό,τι έχει να κάνει με μαλλιά υπάρχουν δύο βασικές σχολές:
– Σχολή α: όσες έχουν signature μαλλιά, δηλαδή το ίδιο κούρεμα– χρώμα και πολλές φορές χτένισμα όλα αυτά τα χρόνια
– Σχολή β: όσες αλλάζουν μαλλιά με την ίδια συχνότητα που εμείς αλλάζουμε σεντόνια στο κρεβάτι μας

Στην β σχολή ας πούμε ανήκει η Kylie Jenner, η Zendaya, από εδώ διάσημες η Τάμτα και η Ελένη Φουρέιρα. Στην α σχολή ανήκει σίγουρα η Lisa Rinna.

Η πρωταγωνίστρια του Real Housewives έχει αυτά τα μαλλιά τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ όπως έχει πει: “Τα είχα κόψει μετά από έναν χωρισμό και τα κράτησα έτσι για 20 ολόκληρα χρόνια!”. Να, όμως, που έρχεται εκείνη η στιγμή που βαριέσαι τοοοοοσοοο τον εαυτό σου που δεν σε νοιάζει κανένα signature hair look και απλώς σηκώνεις το τηλέφωνο (μπορεί και εν βρασμώ) και κλείνεις ραντεβού με τον κομμωτή σου. Όπως έκανε και η Lisa.

Να, λοιπόν, πώς ήταν πριν…

… Και να πώς είναι τώρα!

Η πρωταγωνίστρια του Real Housewives μας σύστησε στο νέο της κούρεμα στο Watch What Happens Live και όπως είπε: “Τα σκούρυνα λιγάκι. Πήγα χθες το βράδυ στο φαρμακείο και βρήκα αυτό το χρώμα για τα μαλλιά και το πέρασα. Σκέφτηκα ότι αυτές οι αντεύγειες είχαν σκορπίσει πια σε όλο το κεφάλι μου, οπότε το έκανα! Ήταν κάτι σαν όραμα!”.

Όμως, εκτός από το signature χρώμα στα μαλλιά της η Lisa άλλαξε και το χτένισμά της αφού όλα τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα προς τα πίσω σχεδόν σε ένα wet look.

Και λέω να σταθούμε σε δύο σημεία:
1. Πώς σου αρέσει περισσότερο; Με τα πριν ή μετά μαλλιά της;
2. Η Lisa είπε ότι έκοψε τα μαλλιά της μετά από έναν χωρισμό. Σου έχει συμβεί να το κάνεις κι εσύ; Κάνε κλικ εδώ και μάθε γιατί οι γυναίκες κόβουμε τα μαλλιά μας μετά το χωρισμό!

Read More

And More