Βρήκαμε τα μακιγιάζ που θα κάνουμε τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου!

Μπαίνουμε στον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου ο οποίος είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πειραματιστούμε με νέα looks, πιο glam, πιο εκκεντρικά ή looks που δεν θα υιοθετούσαμε τους υπόλοιπους έντεκα μήνες του χρόνου. Αλλά έρχονται Χριστούγεννα και έχουμε κάθε λόγο- άλλοθι για να το κάνουμε!

Από τα έντονα χείλη μέχρι το flinged eyeliner και τα glittery μάτια, παρακάτω θα βρεις τα πιο αγαπημένα μας μακιγιάζ αλλά και key products για να τα υιοθετήσεις!

Aubergine eyes και ανοδικά χτενισμένα φρύδια

   

Για πολλά χρόνια τα smoky eyes μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον μας σε ότι έχει να κάνει με τα γιορτινά μακιγιάζ. Αλλά αυτό το smoky γίνονταν πάντα με μαύρη ή σκούρα γκρι σκιά. Φέτος, σου προτείνουμε να κάνεις update υιοθετώντας ένα smoky σε μελιτζανί τόνους όπως έκανε εδώ η makeup artist Leah Baines. Και μια τελευταία λεπτομέρεια που θα απογειώσει το μακιγιάζ σου: χτένισε τα φρύδια σου ανοδικά με μια μάσκαρα φρυδιών. Εδώ η makeup artist χρησιμοποίησε την Gimme Brow+ από την Benefit που είναι και αγαπημένη μας! Κοστίζει €29.95 και θα την βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

Huge eyelashes

 

Οι μεγάλες βλεφαρίδες είναι από μόνες τους ένα ultra glam makeup. Επίσης, αυτή είναι η πιο κατάλληλη αφορμή να πειραματιστείς, έστω και για πρώτη φορά, με τις ψεύτικες βλεφαρίδες και αν έχεις και αφέλειες ακόμη καλύτερα αφού το βλέμμα σου θα τονιστεί ακόμη περισσότερο. Η Nikki Makeup συνδύασε τις falsies με τραβηγμένο eyeliner στις εξωτερικές γωνίες και peachy-nude τόνους. Δοκίμασε τις βλεφαρίδες Kelly από τον Scott Barnes. Κοστίζουν €37.30 και θα τις βρεις αποκλειστικά στην Make Me Up.

Red lips

H Robin Black από το Beauty is Boring δημιούργησε αυτό το μακιγιάζ που είναι classy, sexy και πολύ γιορτινό. Ο συνδυασμός εδώ είναι ημιδιάφανη επιδερμίδα, τονισμένα μάτια στην εξωτερική τους γωνία και ενυδατικό κόκκινο κραγιόν που ξεφεύγει ελάχιστα από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών για να κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά. Δοκίμασε το Luna Lip Stain στην απόχρωση Unsencored από την σειρά Fenty. Κοστίζει €23.50 και θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

Green and yellow

 

Στο πλαίσιο του “πειραματίζομαι με μακιγιάζ που δεν θα έκανε εύκολα στην καθημερινότητά μου” αυτό εδώ είναι ένα από τα αγαπημένα μας διά χειρός Nikki Makeup. Το concept είναι πράσινη σκιά τοποθετημένη στην εσωτερική και εξωτερική γωνία των ματιών και χρυσή σκιά ακριβώς στο κέντρο για να “ανοίξει” περισσότερο το βλέμμα. Η παλέτα Sparkling Pineapple από την Too Faced (€23.97) έχει ακριβώς τις αποχρώσεις που χρειάζεσαι για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα.

Sexy eyeliner

Μας αρέσει πολύ το eyeliner αλλά μας αρέσει ακόμη περισσότερο όταν συνδυάζεται με πιο ανοιχτή σκιά καθώς αυτό το χρωματικό contrast κάνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο έντονο, όπως έκανε εδώ η makeup artist, Tanielle Jai. Και αν δεν μπορείς να κάνεις την τέλεια γραμμή eyeliner, δοκίμασε αυτά τα αυτοκόλλητα eyeliner από την Bijoux de Pele (€7.90) που θα βρεις στην Make Me Up.

Chrome Lids

Υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες το glitter να δείξει κιτς αλλά όχι αν το κάνεις όπως η Tanielle Jai. Το μυστικό δε, για να πετύχεις αυτό το πλούσιο και γεμάτο αποτέλεσμα είναι να βάλεις ως βάση μια υγρή, glittery σκιά και να ταμπονάρεις από πάνω με το δάχτυλό σου το glitter. Η ίδια χρησιμοποίησε εδώ το Copper Glitter της MAC (€24.00).

 

Read More

And More