Wave Up Hellas! Το Noxzema μεγάλος υποστηρικτής της Εθνικής Ομάδας polo!

Σε λίγο καιρό από τώρα ξεκινάνε οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και η Εθνική μας ομάδα polo ανδρών και γυναικών είναι για μια ακόμη φορά έτοιμη να μας κάνει περήφανους ως Έλληνες! Ή καλύτερα, αυτή την φορά είναι πιο έτοιμη από ποτέ! Γιατί φέτος το Noxzema γίνεται μεγάλος χορηγός και υποστηρικτής της εθνικής ομάδας polo και δημιουργεί το μεγαλύτερο κύμα εμψύχωσης!

Wave Up Hellas! Πάρε μέρος κι εσύ!

Το Wave Up Hellas είναι το μεγαλύτερο κύμα εμψύχωσης που δημιουργήθηκε ποτέ και στο οποίο μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ! Πώς; Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Μπες στο www.waveuphellas.gr στείλε το δικό σου μήνυμα στήριξης και συνόδευσέ το με μια φωτογραφία ή ένα video. Αφού ακολουθήσεις την παραπάνω διαδικασία αυτομάτως μπαίνεις στην κλήρωση και διεκδικείς πλούσια δώρα από το αγαπημένο μας Noxzema!

Οι δύο Εθνικές Ομάδες Υδατοσφαίρισης θα έχουν την υποστήριξη του αγαπημένου μας Noxzema σε όλους τους αγώνες για το διάστημα 2016-2017 που σημαίνει εκτός από τους Ολυμπιακούς του Ρίο Ντε Τζανέιρο και το Παγκόσμια Πρωτάθλημα στην Κίνα.

Wave Up Hellas! Κάντε μας περήφανους!

Read More

And More