Whaaaat? Μετά τα υγρά κραγιόν, κραγιόν σε μορφή πούδρας!

Θυμάμαι την μαμά μου όταν ήμουν μικρή. Είχει 665 διαφορετικές κρέμες στην beauty ρουτίνα της (έκανε layering πολύ πριν το layering) αλλά είχε μόνο ένα κραγιόν. Κόκκινο. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια, η τεχνολογία έχει προχωρήσει και πλέον έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε εκατοντάδες κραγιόν όχι μόνο με διαφορετικές αποχρώσεις, αλλά κραγιόν που στηρίζονται και σε διαφορετική τεχνολογία (και η μαμά μου συνεχίζει να κάνει layeing!).

Έτσι, λοιπόν, τη χρονιά που πέρασε όλοι μιλούσαμε για τα υγρά κραγιόν που αποτυπώνονται ματ στα χείλη μας και την χρονιά που θα έρθει όλοι θα μιλάμε για τα κραγιόν σε μορφή πούδρας. Ήδη, με ένα πρόχειρο search στο google θα διαπιστώσεις πως τα αποτελέσματα είναι πολλά, αλλά στην ελληνική αγορά το προϊόν που θα ανοίξει το δρόμο και που από Σεπτέμβρη θα μπορείς να βρεις στα καταστήματα είναι το Clinique Pop™ Lip Shadow cushion matte lip powder. Ας γίνουν οι συστάσεις!

Το κόλπο του Backstage Beauty: Για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό, σαν βελούδινο, ματ αποτέλεσμα στα χείλη, οι make-up artists ταμπονάρουν πούδρα πάνω από το κραγιόν. Εμπνευσμένο από αυτό το επαγγελματικό «κόλπο», το ΝΕΟ Clinique Pop™ Lip Shadow cushion matte lip powder προσφέρει μια ζωντανή έκρηξη από πλούσιο ματ χρώμα σε μια υφή που μεταμορφώνει. Η εξαιρετικά συμπιεσμένη κρεμώδης χρωστική ουσία γλιστράει αβίαστα και μετατρέπεται σε ένα ανάλαφρο, αποτέλεσμα πούδρας, δίνοντας στα χείλη ένα λαμπερό pop χρώμα που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το απλικατέρ του αποτελείται από ένα αντιβακτηριδιακό σφουγγαράκι που καθιστά εύκολη τη ρύθμιση της έντασης, ενώ η μοναδική υφή του εξασφαλίζει ένα άψογο, αποτέλεσμα χωρίς να επιβαρύνει τα χείλη. Ο χρυσός κανόνας ενός make-up artist: το Ματ αποτέλεσμα δεν πρέπει ποτέ να φαίνεται επίπεδο. Το ΝΕΟ Clinique Pop™ Lip Shadow cushion matte lip powder είναι ένα ζωντανό χρώμα που τα χείλη δεν μπορούν καν να αισθανθούν ότι υπάρχει!

Θα το βρεις σε οκτώ αποχρώσεις αλλά η Fun είναι η αγαπημένη μου! Από Σεπτέμβριο στα καταστήματα με κόστος €24.00.

Read More

And More