What? Η Gwyneth Paltrow πουλάει ένα κερί που… μυρίζει σαν τον οργασμό της!

Όταν κάτι σημειώνει τόσο τεράστια επιτυχία, το επαναλανσάρισμά του είναι μονόδρομος! Αν έχεις καλή μνήμη, λοιπόν, θα θυμάσαι ότι η Gwyneth Paltrow πριν λίγους μήνες είχε βγάλει προς πώληση μέσω του goop, του site που έχει, ένα κερί το οποίο λεγόταν “This Smells Like My Vagina” και έγινε sold out από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Σήμερα, μερικούς μήνες μετά, η ίδια συνεργάζεται και πάλι με την εταιρία Heretic Parfum και δημιουργούν ένα άλλο κερί με ένα εξίσου σκανδαλιάρικο όνομα!

Το νέο κερί, λοιπόν, λέγεται “This smells like my orgasm” και αν αναρωτιέσαι πώς μυρίζει ο οργαμός της Gwyneth Paltrow η απάντηση είναι στην μυρωδιά αυτού του κεριού: πορτοκάλι, νερόλι και τούρκικο τριαντάφυλλο.

Το κερί είναι διαθέσιμο στο Goop, κοστίζει 75 δολάρια, δυστυχώς δεν γίνεται shipping στην Ελλάδα αλλά έχεις τον χρόνο να σκεφτείς μήπως έχεις κάποιον γνωστό στο εξωτερικό που θα μπορούσε να στο στείλει. Και έχεις τον χρόνο ακριβώς γιατί, σε αντίθεση με το πρώτο κερί που έγινε Sold out από την πρώτη στιγμή, αυτό εδώ φαίνεται πως δεν αγαπήθηκε τόσο! Ή, τουλάχιστον, όχι τόσο όσο το πρώτο.

 

 

Read More

And More