Winter essentials! Τα προϊόντα που θα σώσουν την επιδερμίδα σου από το κρύο!

Οι θερμοκρασίες έχουν πέσει και αυτός είναι ένας από τους πιο παγωμένους χειμώνες που θυμόμαστε. Αλλά όσο εσύ απολαμβάνεις το παιχνίδι με τα χιόνια (σίγουρα μπήκες στον πειρασμό για λίγο χιονοπόλεμο τις προηγούμενες μέρες!) τόσο η επιδερμίδα σου υποφέρει σιωπηλά. Αλλά να που σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου με πολλούς τρόπους: η επιδερμίδα σου είναι αφυδατωμένη και ξεφλουδίζει, τα χείλη σου σκάνε, τα χέρια σου επίσης.

Αλήθεια, τι μπορείς να κάνεις για να επιβιώσεις στο κρύο και να παραμείνεις όμορφη; Παρακάτω θα βρεις συγκεντρωμένα μερικά από τα προϊόντα που εμείς οι beauty editors ορκιζόμαστε.
PS: Δεν χρειάστηκε να ψάξω και πολύ γι’αυτό το θέμα. Τα έχω όλα στο ντουλάπι του μπάνιου μου!

1. Καθημερινός σύμμαχος ενυδάτωσης για πρόσωπο και σώμα!
Βασική αρχή για μια υγιή επιδερμίδα είναι η καθημερινή ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα. Η Lait-Crème Concentré είναι ένα παγκόσμιο best seller για την ενυδάτωση προσώπου και σώματος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους: ιδανική ενυδατική φροντίδα που θρέφει την επιδερμίδα, ως primer πριν το μακιγιάζ, αλλά και ως προϊόν ντεμακιγιάζ για τον καθαρισμό του προσώπου. Επιπλέον, λειτουργεί ως καταπραϋντική λοσιόν για μείωση των ερεθισμών μετά το ξύρισμα (την δανείζεις και στο αγόρι σου) ακόμα και για βρεφική περιποίηση. Το δέρμα επανορθώνεται, αποκτά ελαστικότητα και επανακτά τη λάμψη του. Η κρεμώδης υφή γαλακτώματος χαρίζει μεταξένια αίσθηση άνεσης που ανακουφίζει ακόμα και τις πιο ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Και αν θες μια πιο ελαφριά έκδοση του διάσημου Lait-Crème Concentré αναζήτησε την Lait-Crème Fluid.

2. Να μην σου lip-ει!
Σημείο δεύτερο και βασικό που υποφέρει από την έκθεσή μας στις χαμηλές θερμοκρασίες είναι και τα χείλη μας! Επιπλέον, όσο μεγαλώνουμε τα χείλη μας αφυδατώνονται και λεπταίνουν. Για να προλάβεις και τα δύο αλλά και για να μην υποφέρουν από το κρύο η κρέμα Re-Densifying Eye and Lip Contour Cream είναι ιδανική. Πρόκειται για μια κρέμα ενεργοποίησης της νεότητας για τα μάτια και τα χείλη που γεμίζει, λειαίνει, αναπληρώνει την υγρασία. Must have και όχι μόνο για το κρύο!

3. Η ενυδάτωση περνάει και από τον καθαρισμό!
Ένας από τους βασικούς κανόνες του χειμερινού skincare είναι να αντικαθιστάς και το νεράκι ντεμακιγιάζ σου ή τυχόν λεπτόρρευστα γαλακτώματα ντεμακιγιάζ και καθαρισμού με πιο πλούσιες και ενυδατικές συνθέσεις ώστε να εξασφαλίζεις τη μέγιστη ενυδάτωση της επιδερμίδας σου σε κάθε βήμα. Το Milky Make-up Removal Emulsion της Embryolisse είναι ένα γαλάκτωμα καθαρισμού πολύ πλούσιο σε ενεργά συστατικά που θρέφουν, ενυδατώνουν, ανακουφίζουν και απαλύνουν, γεγονός που το καθιστά ιδανικό ακόμη και για τις πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Με λίγα λόγια: ξεχνάς αυτή την ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος στο πρόσωπό σου.

4. Μην χάνεις τη λάμψη σου στο κρύο!

Αυτό που συμβαίνει στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες είναι η επιδερμίδα μας να χάνει τη λάμψη της, να δείχνει θαμπή και κουρασμένη. Για να διατηρήσεις τη λάμψη σου και τον χειμώνα είναι πολύ σημαντικό να απολεπίζεις το πρόσωπό σου μια με δύο φορές την εβδομάδα και να ενυδατώνεις εντατικά. Όμως, η απολέπιση αυτή πρέπει να γίνεται με ήπιο τρόπο και το σωστό προϊόν σε κρεμώδη υφή. Η κρέμα απολέπισης για αναζωογόνηση και λάμψη Exfoliating Cream της Embryolisse είναι αγαπημένο προϊόν Η επιδερμίδα καθαρίζει σε βάθος και αναπνέει ξανά, ενώ ξαναβρίσκει τη φρεσκάδα και τη λάμψη της. Πλούσια σε ενυδατικούς, ανακουφιστικούς και θρεπτικούς παράγοντες καθώς και βιταμίνες που δίνουν μια instant λάμψη και ζωντάνια στο πρόσωπό σου σαν… να είναι καλοκαίρι!

5. Βάλε τις μάσκες!

Επίσης μια με δύο φορές την εβδομάδα, κατά προτίμηση μετά την απολέπιση του προσώπου σου, συνέχισε με μια μάσκα εντατικής ενυδάτωσης και ανάπλασης. Και για να είσαι σωστά διαβασμένη, η Embryolisse Hydra- Mask εμποτίζει την επιδερμίδα με ενυδατικά και αναζωογονητικά ενεργά συστατικά αναπληρώνοντας τα επίπεδα υδάτωσης μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Άπλωσέ τη σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, αφήσέ τη στην επιδερμίδα για 5 έως 15 λεπτά κι έπειτα σκούπισε ή ξέπλυνε με νερό.

6. Ενυδάτωση των… άκρων!

Τα σημεία που υποφέρουν περισσότερο από τις χαμηλές θερμοκρασίες είναι εκείνα που είναι εκτεθειμένα στο κρύο και σίγουρα τα χέρια μας. Η Nourishing Hand Cream της Embryolisse περιέχει ένα συνδυασμό από φυσικό βούτυρο καριτέ, έλαιο φύτρου σιταριού και μαλακτικά έλαια, προσφέρει στα ταλαιπωρημένα χέρια την ενυδάτωση και τη λείανση που χρειάζονται. Επιπλέον, έχει και αντιγηραντική δράση γιατί ας μην ξεχνάμε ότι τα χέρια μας είναι ένα από τα βασικά σημεία που μαρτυρούν την ηλικία μας. Και τέλος, κάτι πολύ βασικό για μένα (και όλες μας!): στεγνώνει άμεσα χωρίς να αφήνει αυτή τη λιπαρή αίσθηση.

Τώρα γνωρίζεις τα όπλα για να απολαύσεις το κρύο κι εσύ και η επιδερμίδα σου!

Μάθε περισσότερα για τη μάρκα και τα σημεία πώλησης της Embryolisse στο
www.embryolisse.gr

Read More

And More