WT…? Τι έκανε η Lea Michele για να καλύψει τα σπυράκια της!

Μόνο αν έχεις περάσει ακμή ξέρεις σε τι επίπεδα απελπισίας μπορεί να σε οδηγήσουν μερικά σπυράκια. Κι εμένα που τα έχω κάνει σχεδόν όλα μέχρι να απαλλαγώ, φοβάμαι ότι αυτό το απαλλαγώ υποτροπιάζει κατά καιρούς, αλλά τέλος πάντων αυτό που δήλωσε η Lea Michele στο Byrdie δεν με εντυπωσίασε και τόσο.

Η Lea Michele, λοιπόν, είπε πως κάποτε ως έφηβη είχε σπυράκια και αυτό που έκανε ήταν να παίρνει ένα μολύβι ματιών και να σχηματίζει πάνω τους μικρές τελίτσες θέλοντας έτσι να τα κάνει να δείχνουν σαν ελιές. Και όλο αυτό σταμάτησε όταν μια φίλη της την ρώτησε τι ήταν αυτές οι τελείες στο πρόσωπό της. Ντράπηκε πολύ, είπε στο Byrdie και δεν το ξαναέκανε ποτέ.

Στην πράξη τώρα: εκτός από κάπως περίεργο να έχεις τόσες ελιές στο πρόσωπό σου είναι και απαγορευτικό να βάζεις μολύβι ματιών τοπικά στα σπυράκια. Αρχικά, η σύνθεσή του είναι πολύ λιπαρή και φράζει τους πόρους. Που σημαίνει extra λιπαρότητα- περισσότερα σπυράκια. Έπειτα, αυτό το μολύβι μπορεί να το βάλεις στο μάτι σου μετά χωρίς να το έχεις ξύσει πρώτα, αν και πάντα πρέπει να ξύνουμε τα μολύβια μας γι’αυτό το λόγο: να αποφύγουμε τη μόλυνση. Άρα, υπάρχει κίνδυνος και τα μάτια σου να μολυνθούν.

Τι κάνεις, λοιπόν; Καμουφλάζ! Αυτό είναι το κατάλληλο προϊόν και σε αυτό το βίντεο σου δείχνουμε και τι είναι και πώς να καλύψεις τα σπυράκια σου!

Last chance info: Σπυράκια; Δεν είσαι μόνη σου! Δες εδώ 10 stars που έχουν περάσει ακμή!

Read More

And More