Χαμός με το αγαπημένο lip balm της Kim Kardashian! Καταναλώτρια καταγγέλει ότι της έκανε ζημιά στα χείλη!

Υπάρχουν κάποια καλλυντικά που προκαλούν παγκόσμιο beauty πανικό και που δυστυχώς δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Ένα από αυτά είναι και τα lip balm EOS εκείνα στην χαρακτηριστική στρογγυλή συσκευασία που μοιάζουν και λίγο με αυγό και που κατά καιρούς έχουμε δει να τα φοράνε τα πιο διάσημα χείλη εκεί έξω!


H Kim Kardashian και η Miley Cyrus είναι τα πιο διάσημα- διάσημα χείλη!

Αυτό που συνέβη λίγες μέρες πριν είναι το εξής: μια καταναλώτρια, η Rachael Cronin, λέει ότι λίγες ώρες ή/και μέρες μετά την εντατική χρήση του EOS τα χείλη της άρχισαν να σκάνε σε τέτοιο σημείο που μάτωσαν! Μάλιστα, έκανε μήνυση στην εταιρία και εν τω μεταξύ φρόντισε να ποστάρει και μερικές φώτο από τα χείλη της (από αυτές που δεν αντέχεις να πολυβλέπεις)!

Ποια ήταν η τοποθέτηση του balm των stars; “Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συγκεκριμένη καταγγελία είναι εντελώς αβάσιμη. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με κορυφαίας ποιότητας συστατικά και περνούν από δεκάδες ελέγχους πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά. Η υγεία των πελατών μας είναι νούμερο ένα προτεραιότητα και εκατομύρια ικανοποιημένων καταναλωτών χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας καθημερινά, πολλοί εκ των οποιών ξοδεύουν χρόνο για να πουν και δημόσια πόσο αγαπούν το προϊόν!”.

Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Εν τω μεταξύ θα ήθελα να ξέρω αν κάποια από εσάς που διαβάζει αυτές τις γραμμές χρησιμοποιεί ή έχει χρησιμοποιήσει EOS lip balm και αν ναι, τι γνώμη έχει!

TIP: Τα review των καταναλωτών στο amazon είναι πάντα μια καλή πηγή πληροφόρησης αν θες να αγοράσεις ένα προϊόν.

LAST CHANCE INFO: Ένα lip balm είναι πάντα απαραίτητο! Τσέκαρε εδώ τα 10 αγαπημένα μας (τα δοκιμάσαμε!).

Read More

And More