Χάρη στη Hailey Bieber αυτό είναι το χρώμα για το μακιγιάζ της άνοιξης

Δεν λέγονται influencers για το τίποτα. Λέγονται influencers γιατί ότι μας δείξουν αυτό την επόμενη στιγμή θα έχει γίνει τεράστιο trend και θα βλέπεις πως θα το υιοθετούν ο ένας μετά τον άλλο. 

Πάρε για παράδειγμα την Hailey Bieber η οποία δύο μέρες πριν ανέβασε ένα βίντεο με ένα μακιγιάζ και έγραψε: “Τα βερίκοκά μου ενέπνευσαν τον makeup artist Adam Burrell! Δείξτε μου τα δικά σας!” έγραψε και έβαλε το hashtag #peachesmakeupchallenge. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Όπως αντιλαμβάνεσαι πρωταγωνιστές αυτού του μακιγιάζ είναι οι βερικοκί τόνοι και η Hailey Bieber και ολόκληρο το makeup στηρίζεται σε αυτό, από τα μάτια μέχρι το ρουζ και φυσικά τα χείλη. Λίγο αργότερα, το βίντεο ανέβασε και στο δικό του instagram ο Justin Bieber ο οποίος έγραψε με τη σειρά του: “Ο πιο γλυκός άνθρωπος πάνω στον κόσμο ξεκίνησε αυτό το challenge που είναι παντού στο tik tok και στο instagram. Απλώς ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και βάλε το hashtag #peachesmakeupchallenge.

Πράγματι, μέσα σε ελάχιστες ώρες το hashtag συγκέντρωσε πάνω από 6.000 αναρτήσεις ενώ παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει κάποια  για να εμπνευστείς. 

@rachellfacelo

@makeupbyjesseva

@makeupbygeri

Read More

And More