Χρειάζεσαι οπωσδήποτε αυτή τη μάσκα τώρα το καλοκαίρι!

Αυτό που αισθανόμαστε εμείς όσο κάνουμε διακοπές με αυτό που συμβαίνει στην επιδερμίδα μας (όσο εμείς κάνουμε διακοπές) είναι αντιστρόφως ανάλογα: εμείς ξεκουραζόμαστε- η επιδερμίδα μας υποφέρει από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας.

Αυτός είναι και ο λόγος που πριν φύγω για διακοπές βάζω πάντα στη βαλίτσα μου αυτή τη μάσκα (αν με ακολουθείς στο instagram θα με δεις σε κάποιο story να την φοράω σίγουρα!). Πρόκειται για την best seller μάσκα προσώπου Hyalouronic Intensive Treatment από την Magicstripes. Όπως μαρτυρά και το όνομά της, πρόκειται για μια μάσκα που στηρίζεται στο υαλουρονικό οξύ το οποίο, με τη σειρά του, έχει την ικανότητα να ενυδατώνει την επιδερμίδα και να της εξασφαλίζει αυτό το plump αποτέλεσμα. Φαντάσου το δέρμα σου σαν σφουγγάρι και αυτή τη μάσκα σαν νερό που πέφτει πάνω του και το διογκώνει. Αυτό ακριβώς κάνει στο δέρμα σου!

Την συγκεκριμένη μάσκα θα την βρεις αποκλειστικά στην Make Me Up, κοστίζει €42.34 (η συσκευασία περιέχει τρεις) και μόνο αν την δοκιμάσεις μπορείς να διαπιστώσεις με τα μάτια σου γιατί είναι best seller!

 

Read More

And More