Χρησιμοποίησαν αυτό το σαπούνι και φύτρωσαν φυτά στο μπάνιο τους!

Αν ταξιδεύεις στο εξωτερικό θα έχεις σίγουρα πετύχει κάπου την αλυσίδα καλλυντικών Lush Cosmetics με φρέσκα καλλυντικά που πολύ, πολύ, πολύ θέλω να έρθουν στην Ελλάδα γιατί μεταξύ άλλων έχουν μια φρέσκα μάσκα προσώπου με σκόρδο που ξηραίνει τα σπυράκια ή αυτό το σαπούνι για μασάζ που θα δεις παρακάτω με φασόλια.

Και είναι τόσο φρέσκα αυτά τα καλλυντικά που δεν υπάρχει καλύτερο επιχείρημα από το ότι: κάποιοι τα αγόρσαν, τα χρησιμοποίησαν και μετά από μερικές μέρες είδαν να φυτρώνουν στο μπάνιο τους βλαστάρια (θυμάσαι τα φασολάκια και τις φακές που μας έβαζαν να φυτέψουμε στο σχολείο σε κεσεδάκια γιαουτριού; Ε, κάπως έτσι!).

Και ήταν πολλοί αυτοί που αγόρασαν αυτό το σαπούνι κι έπειτα φωτογράφησαν το μπάνιο τους και ανέβασαν κι από μία photo.

Και όπως φαίνεται, αυτοί οι μικροί επισκέπτες είναι αποτέλεσμα των σπόρων που υπάρχουν σε αυτό το σαπούνι το οποίο μπορείς να τσεκάρεις online κι εδώ και που λέγεται Wiccy Magic Muscles massage bar και είναι ιδανικό για να “εξολοθρεύει” τους πόνους στην πλάτη και όχι μόνο.

H Helen Ebrosen, δημιουργός αυτού του σαπουνιού απάντησε στο Buzzfeed που πρωτοδημοσίευσε το θέμα: “Χρησιμοποιούμε οργανικα aduki φασόλια για να δώσουμε στο σαπούνι την υφή που έχει και να γίνεται η διαδικασία του μασάζ ακόμη πιο ωραία και ανακουφιστική. Για να φυτρώσουν φασόλια στο μπάνιο θα πρέπει να έχουν μείνει στο μπάνιο μερικές μέρες. Επίσης, το ότι φύτρωσαν φασόλια δείχνει ένα και μόνο πράγμα: πόσο φρέσκα μπορεί να είναι τα καλλυντικά Lush!”.

Εγώ, πάντως, δηλώνω ενθουσιασμένη!

Read More

And More