Χρυσές Σφαίρες 2016: Ποια διάσημη Ελληνίδα πήγε με αυτό το χτένισμα;

Η photo που βλέπεις παραπάνω είναι από το show του οίκου Herve Leger για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι. Και είναι το ίδιο χτένισμα με το οποίο περπάτησε στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε για τις Χρυσές Σφαίρες μια πολύ, πολύ διάσημη Ελληνίδα. Μαντεύεις ποια; Hint: ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τις beauty εμφανίσεις της είναι α) πολύ διαβασμένος στα trends β) πριν φύγει για το εξωτερικό συνεργάζονταν με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz.

Μαντεύεις;

Πρόκειται για την Maria Menounos και το χτένισμα αυτό έγινε δια χειρός του αγαπημένου Δημήτρη Γιαννέτου. Πρόκειται για μια γαλλική πλεξίδα πολύ κοντά στο μέτωπο που καταλήγει σε ένα χαμηλό ponytail.

Παραπάνω η Maria Menounos με τον Δημήτρη Γιαννέτο λίγο πριν το red carpet και παρακάτω μια γεύση από την beauty προετοιμασία!

Στο είχαμε πει κι εδώ πως τα χτενίσματα της Maria Menounos είναι πάντα πολύ ενημερωμένα και έχουν εξέχουσα θέση στη λίστα με τα hair goal μας και πως σύντομα σου ετοιμάζουμε α) review με τα αγαπημένα μας χτενίσματα της Maria Menounos για να πάρεις κι εσύ έμπνευση β) how to από το συγκεκριμένο χτένισμα γιατί είμαι πολύ, πολύ σίγουρη ότι το λάτρεψες!

Read More

And More