Χρυσές Σφαίρες 2024: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Οι Χρυσές Σφαίρες είναι ο προάγγελος των Oscars και η πρώτη λαμπερή βραδιά της χρονιάς, αφιερωμένη στον Κινηματογράφο. Οι διασημότερες stars πάτησαν το κόκκινο χαλί λαμπερές και εντυπωσιακές υιοθετώντας υπέροχα beauty looks που θα συζητηθούν πολύ τις επόμενες ημέρες. Όπως επίσης και οι λεπτομέρειες που θα αποκαλύψουν οι experts που επιμελήθηκαν μαλλιά, μακιγιάζ και μανικιούρ. 

Στη συνέχεια θα δεις τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. 

Photo by Amy Sussman/Getty Images

Jennifer Lopez: Το beauty look της αξίζει βραβείο. Τα μαλλιά της έχουν τους ωραιότερους old Hollywood κυματισμούς ενώ το μακιγιάζ της σε ροζ, παστέλ απόχρωση ίδια ακριβώς με το απίθανο 

Photo by Jon Kopaloff/WireImage/Getty Images

Jennifer Aniston: Με νέο hair look, ένα υπέροχο lob και το εμβληματικό της διακριτικό μακιγιάζ. 

Reuters

Jennifer Lawrence: Τόνισε τα μάτια της με σκιές σε γήινους τόνους και διακριτικό eyeliner και τα χείλη της με ροζ απόχρωση. 

Photo by Kevin Mazur/Getty Images

Natalie Portman: Το πριγκιπικό της beauty look είναι ότι πιο κομψό είδαμε. Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα σε ένα sleek low bun και τo βλέμμα της γοητευτικό χάρη στο smoky eye σε καφέ αποχρώσεις. 

Photo by Monica Schipper/GA/The Hollywood Reporter via Getty Images

Emma Stone: H μούσα του Γιώργου Λάνθιμου παρέμεινε πιστή στο minimal glam μακιγιάζ και το sleek hair look της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails (@tombachik)

Selena Gomez: Συνδύασε την εντυπωσιακή κόκκινη δημιουργία με ένα chic updo με χωρίστρα στη μέση, soft glam make up look και μαύρο μανικιούρ. 

Reuters

Heidi Klum: Με το αγαπημένο της smoky eye look σε γήινες αποχρώσεις και τέλειες μπούκλες στα μακριά της μαλλιά. 

Photo by Amy Sussman/Getty Images

Florence Pugh: Για άλλη μια φορά υιοθετεί ένα εκκεντρικό χτένισμα με punk διάθεση. Μάτια και χείλη είναι σε ροζ απόχρωση που δημιουργούν απίθανη αντίθεση με το κόκκινο φόρεμα της. 

Photo by Michael Buckner/Golden Globes 2024/Golden Globes 2024 via Getty Images

Margot Robbie: Με ένα ακόμη Barbiecore beauty look που σημαίνει ανάλαφροι κυματισμοί στα μαλλιά και ροζ αποχρώσεις σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά matchy με το sequin Armani φόρεμα. 

Photo by Kevin Mazur/Getty Images

Dua Lipa: Άφησε τα κόκκινα μαλλιά της ελεύθερα και ανεπιτήδευτα και υιοθέτησε το πιο δροσερό και minimal make up look σε ουδέτερες αποχρώσεις. 

Photo by Gilbert Flores/Golden Globes 2024/Golden Globes 2024 via Getty Images

Julia Garner: Μένει σταθερή στο curly hairstyle. Αυτή τη φορά το συνδύασε με ένα matchy με τη λαμπερή δημιουργία που φορά μακιγιάζ σε ασημί και γαλάζιους τόνους. 

Reuters

Amanda Seyfried: To smoky eye σε μοβ χρώμα δημιουργεί μια συγκλονιστική αντίθεση με τα μάτια της και είναι εμπνευσμένο από τη δημιουργία που επέλεξε. 

Reuters

Elle Fanning: Μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό, sleek κότσο με βαθιά χωρίστρα στο πλάι. Το μακιγιάζ της είναι minimal με απαλές λαμπερό φινίρισμα στα χείλη και τα ζυγωματικά. 

Reuters

Camila Morrone: Μια υποψία από μπλε μάσκαρα στο κάτω βλέφαρο είναι η λεπτομέρεια που χαρίζει στο βλέμμα της την πιο γοητευτική πινελιά. 

 

 

 

Read More

And More