Yeap! Μπορείς να φτιάξεις μόνη σου το τέλειο υγρό κραγιόν!

Μια άλλη μέρα- ένα άλλο κορίτσι ανεβάζει το δικό του beauty hack στα social. Μόνο που αυτό το beauty hack αυτού του κοριτσιού είναι ότι καλύτερο είδαμε τελευταία και πολύ, πολύ updated!

Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής: όλες λίγο- πολύ έχουμε παρασυρθεί από τα βίαια beauty ένστικτά μας και τον καταναλωτισμό που μας κατατρέχει κι έχουμε αγοράσει ένα κραγιόν που τελικά είτε δεν χρειαζόμασταν (ποτέ δεν έχει συμβεί), είτε δεν έγραφε τόσο ωραία στα χείλη μας.

Η beauty blogger και pro artist, Zohra που μπορείς να ακολουθήσεις στο instagram εδώ, εμπνεύστηκε από όλη αυτή την τάση των υγρών κραγιόν και μας δείχνει πώς να μεταμορφώσουμε το κανονικό κραγιόν μας σε υγρό. Η διαδικασία φαίνεται πολύ απλή και το μυστικό είναι να λιώσεις το κραγιόν σου και να το αναμείξεις με primer προσώπου. Έπειτα το τοποθετείς σε μια σύριγγα και μετά το περνάς σε ένα άδειο tube που μπορείς να βρεις στο ebay, όπως μας είπε η ίδια.

Παρακάτω όλο το tutorial για να δεις βήμα- βήμα την διαδικασία σε περίπτωση που έχεις διάθεση να κάνεις κάτι αντίστοιχο το Σουκού!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Z o h r a (@zobeautyy) στις


Αν πάλι δεν είσαι τύπος των DIY κάνε κλικ εδώ και δες τα αγαπημένα μας υγρά κραγιόν!

Read More

And More