Υιοθέτησε όλες τις τάσεις του Χειμώνα αγοράζοντας μόνο τέσσερα προϊόντα!

Αν έπρεπε να διαλέξω την τέλεια μέρα για shopping θα ήταν Κυριακή! Μέσα στην εβδομάδα δουλεύω σαν τρελή και τα Σάββατα πρέπει να κάνω τις δουλειές που έχουν μείνει πίσω όλη την εβδομάδα (επειδή δουλεύω σαν τρελή!). Γι’ αυτό και απολαμβάνω το online shopping όσο τίποτα!

Αυτό, λοιπόν, το θέμα είναι βιωματικό: Μια Κυριακή, χαζεύοντας το T-Shop έκανα τις online beauty αγορές μου. Αυτές που πρέπει ακριβώς να κάνω για να υιοθετήσω τις πιο βασικές τάσεις της σεζόν. Και δεν ξόδεψα περισσότερα από 50 ευρώ για έναν ολόκληρο Χειμώνα (που έρχεται)! Και αν μετράει και η γνώμη μου ως beauty editor, ιδού η λίστα μου!

Το berry είναι το πιο δυνατό χρώμα κραγιόν αυτή την σεζόν! Και είναι το must προϊόν για να υιοθετήσεις την ladylike τάση που μας έδειξαν οι οίκοι Oscar de la Renta, Marc by Marc Jacobs, Bottega Veneta και άλλοι. Απλώς φοράς ένα berry κραγιόν στα χείλη, έχεις όμορφη και καθαρή επιδερμίδα και περνάς τις βλεφαρίδες σου με δύο στρώσεις μάσκαρα.
Όσον αφορά το berry κραγιόν, πρόκειται για την απόχρωση Scandal της Make Me Up. Κοστίζει €19.00 και μπορείς να το πραγγείλεις τώρα εδώ.

Αυτή η σεζόν δεν συγχωρεί λάθη και ατέλειες! Η επιδερμίδα μας πρέπει να είναι λαμπερή, όμορφη, φροντισμένη και να δείχνει αμακιγιάριστη. Οι οίκοι Chloe, Balmain και Stella McCartney αποθέωσαν αυτό το beauty look. Αφού, λοιπόν, κλείσεις ραντεβού στον δερματολόγο σου για έναν καθαρισμό και επενδύσεις σε μια καλή ενυδατική κρέμα επένδυσε και σε ένα concealer ακριβώς στον τόνο του δέρματός σου. Θα το χρησιμοποιείς κάτω από τα μάτια για να καλύπτεις τους μαύρους κύκλους αλλά και τοπικά στις ατέλειες σβήνοντας με τα δάχτυλά σου. Έτσι, θα έχεις λαμπερή επιδερμίδα και όχι την βαριά αίσθηση ενός make up σε όλο το πρόσωπο. Κι ένα ακόμη μυστικό: όλα τα top models κάνουν μασάζ στο πρόσωπό τους. Κάνε το ίδιο όταν απλώνεις την κρέμα σου και θα δεις διαφορά τόσο στο χρώμα όσο και στην λάμψη!
Το concealer kit taupe της MeMeMe περιέχει και πούδρα σε σκόνη για να το απλώνεις στο κινητό σου βλέφαρο και να ενισχύεις το effect του the no make up make up! Κοστίζει €10.80 και μπορείς να το παραγγείλεις τώρα εδώ.

Αυτή την σεζόν το eyeliner φορέθηκε σε πολλές πασαρέλες με δύο διαφορετικούς τρόπους. Στα catwalks των Dior, Anna Sui και Rag & Bone το είδαμε φορεμένο με έναν φουτουριστικό τρόπο, ενώ στους Victoria Beckham, Alexander Wang, Proenza Schouler και Christopher Kane ήταν τοποθετημένο σαν μια πολύ λεπτή γραμμή πολύ κοντά στην ρίζα του κινητού βλεφάρου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, κατανοείς ότι ένα eyeliner με λεπτή μύτη (αν το χρησιμοποιείς κάθετα η γραμμή που βγαίνει είναι λεπτή, αν το χρησιμοποιήσεις οριζόντια πιο παχιά) είναι απαραίτητο όπλο στο νεσεσέρ σου! Το eyeliner μακράς διάρκειας MeMeMe είναι ιδανικό! Κοστίζει €9.35 και μπορείς να το παραγγείλεις τώρα εδώ.

Δύο ακόμη huge τάσεις στα μάτια είναι τα black eyes (aka smoky) και το grunge. Το πρώτο γίνεται με μουντουρωμένο μολύβι σε όλο το κινητό βλέφαρο αλλά και στην ρίζα του κάτω βλεφάρου (δες εδώ το How To) ενώ το δεύτερο είτε με μουντζουρωμένο μολύβι μόνο στην ρίζα του κάτω βλεφάρου όπως το είδαμε στους Versace και Rodarte είτε περιμετρικά του ματιού αλλά πολύ κοντά στην ρίζα. Και με ένα μαύρο μαλακό μολύβι ματιών όπως το Eye Pencil in Coal της Make Me Up έχεις δύο τάσεις σε μία! Κοστίζει €8.36 και μπορείς να το παραγγείλεις τώρα εδώ.

Read More

And More