Zendaya is that you? Εντελώς αγνώριστη στην τελευταία της φωτογράφιση!

Η Zendaya έχει τεράστιο ταλέντο στις μεταμορφώσεις και αυτό είναι κάτι που α) γνωρίζαμε β) την κάνει ένα από τα αγαπημένα μας it girls! Και τι είναι καλύτερο από ένα αγαπημένο μας it girl; Τα δύο!

Η ίδια μαζί με την Cardi B φωτογραφήθηκαν για το CR Fashion Book και πήρε συνέντευξη η μια από την άλλη. Αλλά ακόμη πιο εντυπωσιακό από αυτό το concept της συνέντευξης ήταν και η ίδια η φωτογράφιση αφού ακόμη και η Zendaya, για τα δεδομένα της Zendaya (!), ήταν αγνώριστη!

The art of transformation. 1/8

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya) στις

Το credit για το απόλυτα μεταμορφωτικό μακιγιάζ παίρνει η Isamaya Ffrench και για τα κλικ ο Sorrenti. Σε κάθε μια λήψη από τις παραπάνω η ίδια είναι α-γνώ-ρι-στη ενώ πέραν της φωτογράφισης μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η συνέντευξη. Και αν αναρωτιέσαι από πού η Zendaya αντλεί όλη αυτή την έμπνευση, να τι είπε στην Cardi B: “Σίγουρα από τους γονείς μου αλλά και από γυναίκες όπως η Michelle Obama. Επίσης, με εμπνέουν πολύ οι γυναίκες της ζωής μου, η μαμά μου, η αδερφή μου, οι γιαγιάδες μου, οι ανιψιές μου. Είμαι με την αδερφή μου κάθε μέρα και δεν πιστεύω ότι έχει ιδέα πόσο με εμπνέει!”.

Και η Zendaya εμάς! Μια βόλτα στο προφίλ της στο instagram και θα έχεις πάρει μπόλικη έμπνευση για μακιγιάζ και μαλλιά!

 

🎀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya) στις

Read More

And More