Ζήσε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι όπως ακριβώς το θες!

Καθώς οι βόλτες στα σοκάκια σε κάποιο ελληνικό νησί και οι πρώτες βουτιές κάνουν την εμφάνισή τους στην καθημερινότητά μας, εμείς είμαστε έτοιμες να υποδεχθούμε το καλοκαίρι. Κάποιες φορές, όμως, η ξεγνοιασιά της εποχής μας κάνει να ξεχνάμε ότι ο ήλιος δεν είναι πάντοτε φίλος μας. Πολλές φορές ξεχνάμε να φορέσουμε το αντηλιακό μας ή το παραβλέπουμε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλες οι επιβλαβείς συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας να αποτυπώνονται στο σώμα και το πρόσωπό μας.

Φέτος, όμως, το Carroten κάνει ένα καινούριο βήμα για την πιο ολοκληρωμένη προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας μας, μέσα από καινοτόμες συνθέσεις δημιουργεί προϊόντα που βασίζονται σε ένα μοναδικό συνδυασμό αντηλιακής και καλλυντικής τεχνολογίας, προσφέροντας βαθιά περιποίηση της επιδερμίδας.

Γι’ αυτό, μόλις ξυπνήσετε και ανοίξετε την πόρτα για να θαυμάσετε τη θέα από το μπαλκόνι και το απέραντο γαλάζιο θυμηθείτε ότι πρέπει να φορέσετε το αντηλιακό σας. Φυσικά, μια εφαρμογή δεν αρκεί, μιας και είναι απαραίτητο να ανανεώνουμε το αντηλιακό μας μετά από κάθε βουτιά.

Το Carroten, με το νέο Aqua Velvet SPF20 σε spray, κάνει την εφαρμογή του αντηλιακού πανεύκολη και το πιο εξωτικό και ομοιόμορφο μαύρισμα να μοιάζει.. παιχνιδάκι. Η σειρά AQUAVELVET, με τη καινοτόμο και καλλυντική σύνθεση, περιέχει το 2πλό σύστημα ενυδάτωσης και περιποίησης, με Υαλουρονικό οξύ και Βεταϊνη, που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και μια ασύγκριτα βελούδινη αίσθηση. Η σειρά, επιπλέον, με το σύστημα 4πλης προστασίας από όλα τα επίπεδα αντηλιακής προστασίας, προσφέρει μοναδική αίσθηση δροσιάς και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας ενώ απορροφάται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή του!

Ανακάλυψε το αγαπημένο σου Carroten και… Ζήσε το καλοκαίρι σου!

https://www.youtube.com/watch?v=IzEiKi5P69A

Read More

And More