Σκορπιός, Ζυγός, Κριός… Spa ανάλογα με το ζώδιό σου!

Τα ζώδια μπορούν να πουν πολλά για τον χαρακτήρα μας. Όμως, ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί ότι μπορούσε να επηρρεάσει και το… spa μας! Πώς;

Το Nilaya Mystic Spa παρουσιάζει μια νέα ιεροτελεστία χαλάρωσης η οποία βασίζεται στο ζώδιό μας, το Ritual Candle Massage.

Η ιεροτελεστία αυτή χωρίζεται σε τρία διαφορετικά στάδια.

Αρχικά, αρώματα από ειδικά κεριά διαποτίζουν τον χώρο, δημιουργώντας μια μεθυστική ατμόσφαιρα και το κατάλληλο περιβάλλον για ξεκούραση και χαλάρωση. Ενεργητικά και τονωτικά για τα ευαίσθητα και πνευματικά ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς), εξισσοροπητικά και αναζωογονητικά για τα λογικά και περιπετειώδη ζώδια του αέρα (Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός), γλυκά και χαλαρωτικά για τα παθιασμένα και παρορμητικά ζώδια της φωτιάς (Κριός, Τοξότης, Λέων) και αρμονικά και χαλαρωτικά για τα υπερευαίσθητα και σταθερά ζώδια της γης (Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως).

Σε δεύτερο στάδιο ακολουθεί ένα βαθύ peeling με μαύρο πιπέρι και φυτικά έλαια και αμέσως μετά το Ritual Massage το οποίο γίνεται με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο ανήκει ο καθένας. Πιο συγκεκριμένα, στα ζώδια του νερού με κινήσεις που απελευθερώνουν το σώμα ειδικά στα χέρια και τα πόδια. Στα ζώδια του αέρα γίνονται ειδικές κινήσεις αναζωογόνησης και ενεργοποίησης. Στα ζώδια της φωτιάς χαλαρωτικές και stretching κινήσεις, ειδικά στην περιοχή των ώμων ενώ τέλος, στα ζώδια της γης γίνεται ειδική περιποίηση στους κουρασμένους μύες, με δυνατές μαλάξεις στους ώμους και το λαιμό.

Η θεραπεία κοστίζει € 110 και διαρκεί 75 λεπτά.

Read More

And More