10 σημάδια που σου δείχνουν ότι είναι τρελός για σένα!

10 σημάδια που σου δείχνουν ότι είναι τρελός για σένα! | tlife.gr

Ο άντρας που είναι τρελός για σένα σε κάνει ευτυχισμένη. Αυτό είναι το μέτρο. Σε κάνει να νιώθεις όμορφα και ασφαλής. Αν συνυπάρχεις με κάποιον που σε θέλει τρελά, μάλλον το ξέρεις, το ζεις. Και διαβάζεις αυτό το κείμενο απλά για να σιγουρευτείς. Έτσι για την «τυπική» επιβεβαίωση. Αν όμως διαβάζεις αυτό το κείμενο και τα παρακάτω δεν ισχύουν τότε μάλλον πρέπει να προβληματιστείς. Η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Ελπίδα Παναγιωτουνάκου, καταγράφει τις συμπεριφορές ενός τρελά ερωτευμένου άντρα. Ο λόγος σε εκείνη…

Μεγαλώνοντας ο καθένας από μας διαμορφώνει μια διαφορετική εικόνα για το τι σημαίνει «σε αγαπάω» και «σε θέλω πραγματικά κομμάτι της ζωής μου». Ανάλογα με τις καταβολές, αλλά και τις πρότερες εμπειρίες μας σε επίπεδο συντροφικών σχέσεων, αξιολογούμε διαφορετικά το κατά πόσο αυτά που λαμβάνουμε από το σύντροφό μας είναι αυτά που μας αξίζουν ή όχι, αλλά και κατά πόσο είναι όντως τρελός για μας.

Ένας άντρας μπορεί να λέει εύκολα «σ’ αγαπώ», δίχως αυτό να σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για εκείνον, ενώ κάποιος άλλος μπορεί να σε αγαπάει πολύ, αλλά να μην νιώθει έτοιμος να σου το πει. Είναι δώρο και μαγεία να καταφέρεις να νιώσεις αγάπη για τον άλλο. Ταυτόχρονα, όμως, η αγάπη μπορεί να προκαλέσει φόβο. Να σε κάνει να ανησυχείς διαρκώς μην τυχόν και ο άλλος δεν ανταποκριθεί στο συναίσθημά σου ή να αναρωτιέσαι κατά πόσο ρίχνοντας τις άμυνές σου μπορεί τελικά να βρεθείς εκτεθειμένη σε επικίνδυνα μονοπάτια.

ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;
1. Σε εκτιμά και σε σέβεται. Ο άντρας που σε θέλει πραγματικά, παρατηρεί κάθε μικρή λεπτομέρεια στην καθημερινότητά σου που σε κάνει χαρούμενη, υπολογίζει την άποψή σου, επευφημεί και αναγνωρίζει τα επιτεύγματά σου και σε ενθαρρύνει στις ενέργειές σου

2. Σε σκέφτεται και σε συνδυάζει με καθετί που κάνει. Σου στέλνει το πρώτο και το τελευταίο μήνυμα της ημέρας, μοιράζεται μαζί σου αστεία κείμενα που μόλις διάβασε, σου κοινοποιεί τραγούδια που σε θυμίζουν ή σχετίζονται με κάτι που έχετε συζητήσει. Γεμίζει το ψυγείο με coca cola zero, ενώ εκείνος πίνει light και σου φέρνει την αγαπημένη σου σοκολάτα μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, προκειμένου να σου φτιάξει τη διάθεση.

3. Είσαι για εκείνον η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου και δεν διστάζει να σε αγκαλιάσει ακόμα και δημόσια. Σου κάνει κοπλιμέντα, ενώ δεν φοράς make up και σε θαυμάζει για αυτό που είσαι. Σε αναζητά με το βλέμμα του όταν είστε με κόσμο, μόνο και μόνο για να βεβαιωθεί πως δεν χρειάζεσαι κάτι, ενώ σε αγκαλιάζει τρυφερά, δείχνοντας σε όλους πως είστε μαζί και δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα δίχτυ προστασίας γύρω σου.

4. Θέλει να σου δίνει. Ο άντρας που είναι τρελός για σένα σε βάζει προτεραιότητά του και πάνω ακόμα και από τον ίδιο του τον εαυτό. Κάνει πράγματα για σένα, περισσότερο προκειμένου να σε δει να χαίρεσαι, παρά γιατί περιμένει κάποιο αντάλλαγμα.

5. Σε γνωρίζει στους φίλους του. Δεν διστάζει να σε φέρει σε επαφή με τους δικούς του ανθρώπους, ενώ αντίστοιχα είναι πρόθυμος να συναναστραφεί με τις παρέες σου. Νιώθει περήφανος που είστε μαζί και επιθυμεί οι φίλοι του να σε αγαπήσουν, όπως και εκείνος.

6. Δίνει έμφαση σε κάθε μικρή λεπτομέρεια που σε χαρακτηρίζει. Παρατηρεί και προσπαθεί να κατανοήσει τον τρόπο που σκέφτεσαι, τα μικρά πράγματα που μπορεί να σε ενοχλήσουν, τη συναισθηματική σου κατάσταση ανάλογα με τον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους γύρω σου. Αγαπά καθετί που σχετίζεται με σένα, ακόμα και τις μικρές δυστροπίες σου. Ο άντρας που είναι τρελός για σένα, βλέπει πέρα από αυτό που είσαι, σε αυτό που θέλεις να γίνεις, ενώ δεν θα διστάσει να σου επισημάνει πως τυχόν έχεις αρχίσει να παρεκκλίνεις από τους στόχους και τις αξίες σου. Δεν θα σου πει, δηλαδή, αυτό που θέλεις να ακούσεις, αλλά αυτό που πρέπει να ακούσεις. Μπορεί κάτι τέτοιο να σε κάνει να νιώσεις άσχημα, αλλά αποτελεί ένδειξη πως σε νοιάζεται πραγματικά και επιθυμεί το καλύτερο για σένα.

7. Γίνεται καλύτερος για σένα. Δεν θα αλλάξει μόνο και μόνο για να σου αρέσει καλύτερα ή προκειμένου να ταιριάξει περισσότερο με τους φίλους σου, αλλά επειδή λαμβάνει υπ’ όψιν του τα σχόλιά σου και τα εφαρμόζει, καθώς θεωρεί πως όντως θα τον βοηθήσουν στο να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

8. Σου κάνει μικρές εκπλήξεις. Για τον άντρα που σε θέλει πολύ, οι μικρές εκπλήξεις και τα δώρα δεν έχουν θέση μόνο σε γιορτές και επετείους, αλλά στην καθημερινότητά σας. Άλλωστε, τι καλύτερο από το να σου έρχεται κάτι ευχάριστο εκεί που δεν το περιμένεις;

9. Του λείπεις και στο δείχνει. Βρίσκει χρόνο για σένα ακόμα και μέσα στην πιο πιεστική του μέρα, ενώ σου εκφράζει πως ό,τι κάνει μόνος, θα ήταν καλύτερο μαζί σου.

10. Όταν μιλάει για το μέλλον, σε συμπεριλαμβάνει αυθόρμητα σε αυτό. Μελετάει τα επόμενα Χριστούγεννα που θα περάσετε μαζί; Αστειεύεται για τα μελλοντικά σας παιδιά; Θεωρεί πως θα πάτε μαζί στο γάμο του φίλου του μετά από δυο μήνες; Δεν σε απειλεί ότι θα χωρίσετε με την πρώτη δυσκολία, αλλά προσπαθεί να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας; Τότε μάλλον έχει στο μυαλό του ένα κοινό μέλλον και δεν προτίθεται να σε αφήσει…

Ο άντρας που πραγματικά είναι τρελός για σένα σε κάνει να νιώθεις ευτυχία, ασφάλεια και ηρεμία. Διώχνει μακριά τους φόβους και τις ανησυχίες σου, γιατί σου δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για σένα, αλλά και πως θα είναι δίπλα σου σε όλες τις στιγμές σου, τόσο τις ευχάριστες, όσο και τις δυσάρεστες. Άλλωστε, η αγάπη δεν είναι απλά ένα συναίσθημα. Αποτελεί ενέργεια και μετουσιώνεται σε πράξεις. Και η μεγαλύτερη πράξη που δηλώνει πως ο σύντροφός σου σε αγαπά, είναι το να σου δίνει όλα όσα μπορεί…

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

READ more