Αφροδίτη στους Ιχθείς και ο έρωτας σε πρώτο πλάνο! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 12 Μαρτίου και ώρα 17:00, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο της έξαρσής της, τους Ιχθείς, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Απριλίου. Η θέση αυτή θεωρείται ιδιαίτερα θετική για την Αφροδίτη καθώς έχει τη δυνατότητα να εκφράσει την αγνή και άδολη αγάπη που διαθέτει για όλους και για τον καθένα ξεχωριστά, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει μια ασπίδα προστασίας, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο και να δημιουργήσει νέες ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στους Ιχθείς
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), καθώς επίσης και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη περνάει στις 12 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων και το δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Απριλίου. Το διάστημα αυτό η μοναξιά θα γίνει η καλύτερη φίλη σου, καθώς θα μπορέσεις να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο και να πετύχεις ένα θεαματικό αποτέλεσμα σε εργασίες που απαιτούν συγκέντρωση και υπομονή. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά τον τομέα των σχέσεών σου, θα θελήσεις να περάσεις περισσότερες ώρες με το σύντροφό σου, αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο για να απολαύσετε τον έρωτά σας. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη από τη συγκεκριμένη θέση θα σχηματίσει κατά τη διάρκεια της πορείας της μόνο θετικές όψεις, αποτελεί τον καλύτερο οιωνό για το μέλλον της σχέσης σου. Αν μάλιστα, νοσταλγείς έναν παλιό έρωτα, ίσως αυτό το διάστημα έχεις την ευκαιρία να τον αναβιώσεις.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12 Μαρτίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 5 Απριλίου. Η διέλευση αυτή θα σε κάνει περισσότερο εξωστρεφή και θα σου ανοίξει το δρόμο για διασκεδάσεις, επαφές και συζητήσεις με άτομα που σου έχουν λείψει. Μέσα από τις συναναστροφές σου θα ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα, θα ζήσεις νέες εμπειρίες ή θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Κάποιες θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, ενώ αν αναζητάς μια νέα εργασία, μη διστάσεις να απευθυνθείς σε άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι single, ίσως αυτό το διάστημα ανακαλύψεις τον έρωτα στο πρόσωπο ενός φιλικού σου προσώπου. Αν είσαι ήδη δεσμευμένη, η σχέση σου με το σύντροφό σου θα γίνει πιο ρομαντική αυτό το διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη περνάει στις 12 Μαρτίου στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Απριλίου. Το διάστημα αυτό η καριέρα σου θα σε απασχολήσει περισσότερο και θα ανακαλύψεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν, όχι μόνο να γίνεις πιο αποδοτική, αλλά και να βρεις τη χαρά μέσα από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Οι νέες προτάσεις που μπορεί να προκύψουν αυτό το διάστημα θα σου προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση ενώ παράλληλα θα βελτιώσουν και τα οικονομικά σου. Το διάστημα αυτό μπορείς επίσης να πραγματοποιήσεις κάποια μικρά ή και μεγαλύτερα ταξίδια, να κάνεις καινούριες γνωριμίες που θα έχουν ερωτικές προεκτάσεις στην περίπτωση που είσαι single.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ιδιαίτερα θετική θα αποδειχθεί για το ζώδιό σου η είσοδος της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων από τις 12 Μαρτίου. Μέχρι και τις 5 Απριλίου που θα παραμείνει εκεί, μπορείς να προωθήσεις με ευκολία τις ιδέες σου, να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με άτομα που έχετε διαφορετικές απόψεις ή να έχεις κάποιο όφελος από μια νομική υπόθεση. Το εξωτερικό ή άτομα που σχετίζονται με αυτό, σε ευνοεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και δεν αποκλείεται είτε να επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες στο εξωτερικό είτε να δεχτείς μια σημαντική πρόταση, που υπόσχεται αξιόλογες οικονομικές αποδοχές. Εύνοια αναμένεται και στην αισθηματική σου ζωή, όπου ίσως αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση. Αν πάλι είσαι single, μέσα από πολλές γνωριμίες που θα κάνεις, θα δημιουργήσεις μια σχέση με πολύ σοβαρές προοπτικές.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12 Μαρτίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Απριλίου. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα οικονομικά σου και ιδιαίτερα στα χρέη και τις οφειλές που έχεις προς τρίτους. Η διαδικασία της αποπληρωμής θα αποδειχθεί πιο εύκολη από κάθε άλλη φορά, καθώς οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη σε όλη τη διάρκεια της πορείας της, θα αποδειχθούν ιδιαίτερα βοηθητικές. Επιπλέον, η διέλευση αυτή θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον ή να ολοκληρώσεις με επιτυχία ένα θέμα που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σου. Εύνοια υπάρχει και στον ερωτικό τομέα, καθώς το πάθος σου για το σύντροφό σου θα αναζωπυρωθεί, ενώ αν είσαι single, ίσως ενδώσεις σε έναν πειρασμό που σε τριγυρίζει ή επιστρέψεις σε έναν έρωτα που δεν έχει βγει από την καρδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων από τις 12 Μαρτίου φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου με το σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου. Μέχρι και τις 5 Απριλίου που θα βρίσκεται εκεί θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις που θα ξεκαθαρίσουν τυχόν αμφιβολίες σου και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις νέες ισορροπίες. Αν είσαι single, το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις περισσότερο με φιλικά σου πρόσωπα και σε αυτήν την περίπτωση, αναμένεται μια νέα γνωριμία που θα σου προσφέρει τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα οικονομικά σου, γεγονός που θα σου επιτρέψει να κάνεις κάποιες σπατάλες για τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου.

ΖΥΓΟΣ
Στις 12 Μαρτίου η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Απριλίου. Το διάστημα αυτό ο τομέας της εργασίας σου θα σου προσφέρει μεγάλες ικανοποιήσεις, αφού οι προσπάθειές σου θα επιβραβευθούν και θα αναγνωριστούν. Το αρμονικό κλίμα που θα υπάρχει στο χώρο της εργασίας σου, μπορεί να ευνοήσει την εκδήλωση ενός ερωτικού ενδιαφέροντος και, στην περίπτωση που είσαι single, ίσως θα πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία, που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Με αυξημένη ζωτικότητα και ενεργητικότητα, ίσως θελήσεις επίσης να ασχοληθείς με κάποιο σπορ ή κάνεις μια θετική αλλαγή στην εμφάνισή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα θέση της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων από τις 12 Μαρτίου μέχρι και τις 5 Απριλίου, ευνοεί ιδιαίτερα το ζώδιό σου και υπόσχεται να τονώσει την αισθηματική σου ζωή. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, το διάστημα αυτό θα έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις την επισημοποίηση της σχέσης σας. Το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης είναι πολύ πιθανό και σε αυτήν την περίπτωση, οι διαδικασίες θα επισπευστούν. Αν είσαι single, μια γνωριμία που θα κάνεις αυτήν την περίοδο θα σε ενθουσιάσει ιδιαίτερα, καθώς όπως θα ανακαλύψεις στην πορεία, θα ανταποκρίνεται πλήρως στα πρότυπά σου. Εύνοια αναμένεται και στον επαγγελματικό τομέα, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με μια ανεξάρτητη εργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 12 Μαρτίου η Αφροδίτη περνάει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Απριλίου. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Αν σκέφτεσαι μάλιστα να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου, να αναζητήσεις μια νέα στέγη ή να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία, θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην περίπτωση που σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σου. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι single, καλό θα είναι να αποδεχτείς προτάσεις φίλων, καθώς μέσα από φιλικές συναντήσεις μπορείς να κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη περνάει στις 12 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Απριλίου. Η διέλευση αυτή θεωρείται πολύ καλή για το ζώδιό σου, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να γίνεις πιο εξωστρεφής και να γεμίσεις το χρόνο σου με ευχάριστες δραστηριότητες. Παρά το γεγονός ότι οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δεν θα μειωθούν, θα καταφέρνεις να ανταποκρίνεσαι πιο εύκολα στα καθήκοντά σου ή να κλείσεις κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες με μεγάλη άνεση. Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σου, γεγονός που θα σου επιτρέψει να προγραμματίσεις ταξίδια με το σύντροφό σου, που θα τονώσουν τη σχέση σας. Αν πάλι είσαι single, μέσα από τις νέες γνωριμίες που σου επιφυλάσσει η Αφροδίτη, θα ξεχωρίσεις το άτομο με το οποίο μπορείς να έχεις ένα σοβαρό μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 12 Μαρτίου, η Αφροδίτη περνάει στο δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Απριλίου. Η διέλευση αυτή θα αποδειχθεί ευνοϊκή για τα οικονομικά σου, καθώς θα διαπιστώσεις ότι έχεις καλύτερη ροή εσόδων και λιγότερες απώλειες. Αν σκέφτεσαι να επενδύσεις χρήματα στη δουλειά σου, ίσως πρέπει να το τολμήσεις, αφού στην πορεία θα ανταμειφθείς. Στον αισθηματικό τομέα, θα γίνεις περισσότερο κτητική προς το σύντροφό σου, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόβλημα, που όμως θα ξεπεραστεί σύντομα. Αν είσαι single, το διάστημα αυτό θα νιώσεις έντονα συναισθήματα για ένα άτομο που θα γνωρίσεις, θα πρέπει όμως να συμβιβαστείς με κάποια δεδομένα, προκειμένου να το κατακτήσεις οριστικά.

ΙΧΘΕΙΣ
Στις 12 Μαρτίου η Αφροδίτη περνάει στο δικό σου ζώδιο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 5 Απριλίου. Το διάστημα αυτό η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και με αυξημένο το επικοινωνιακό σου χάρισμα, θα μπορείς να κατακτήσεις τους συνομιλητές σου και να προωθήσεις σχέδια και ιδέες, που θα σε βοηθήσουν να προδιαγράψεις μια καλύτερη επαγγελματική πορεία. Σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σου, τα οποία παρουσιάζουν αστάθεια το τελευταίο διάστημα, γεγονός που θα σου επιτρέψει να πληρώσεις κάποια χρέη που εκκρεμούν. Αν είσαι single, αυτό το διάστημα θα γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία αλλά και ερωτική χημεία. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, μερικά σύντομα ταξίδια θα την τονώσουν ακόμα περισσότερο.

Read More

And More