Άγιος Βαλεντίνος: Πώς να γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων ανάλογα με το ζώδιό σου

Τι αρέσει στο κάθε ζώδιο να κάνει του Αγίου Βαλεντίνου; Η Αλίντα Κανάκη γράφει όλα όσα πρέπει να ξέρεις… Προγραμμάτισε ένα ρομαντικό ραντεβού για δύο. Ντύσου όμορφα και λαμπερά, αγόρασέ του το δώρο που τόσο πολύ περιμένει, δείξε μόνο τα συναισθήματά σου και πες του πόσο πολύ τον νοιάζεσαι τη μέρα των ερωτευμένων που θα του μείνει αξέχαστη!

Κριός
Του Αγίου Βαλεντίνου θα γιορτάσεις τον έρωτα με ένα παρορμητικό και αυθόρμητο Κριαράκι; Τότε θα πρέπει η βραδιά που θα ετοιμάσεις να είναι γεμάτη εκπλήξεις, που του αρέσουν πάρα πολύ! Μην του ανακοινώσεις τα σχέδιά σου για την βραδιά των ερωτευμένων, άφησέ τον να αναρωτιέται και να υποθέτει ποια θα είναι τα σχέδιά σου, για να του κινήσεις την περιέργεια. Άφησε να εννοηθεί ότι έχεις ξεχάσει ότι γιορτάζετε, αγόρασέ του το δώρο που τόσο πολύ περιμένει.

Ταύρος
Με κυβερνήτη του τον πλανήτη του έρωτα, την Αφροδίτη, ο Ταύρος είναι ένας απίστευτα ρομαντικός αλλά και αισθησιακός ερωτικός σύντροφος. Παρόλο που μπορεί να “αμφισβητεί” την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, περιμένει πώς και πώς να απολαύσει γλυκές ερωτικές στιγμές μαζί με το ταίρι του. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι πριν προγραμματίσεις τα σχέδιά σου για την ημέρα των ερωτευμένων, είναι ότι οι Ταύροι έχουν δύο ευαίσθητα σημεία: 1.το φαγητό και 2. τα αισθησιακά εσώρουχα. Προετοίμασε λοιπόν το αγαπημένο του φαγητό, γιατί ο έρωτας πάντα περνά από το στομάχι για τον καλοφαγά Ταύρο.

Δίδυμος
Μπορεί ο Δίδυμος να μην είναι ο πιο ρομαντικός άνθρωπος που υπάρχει στη Γη, όμως η μέρα των Ερωτευμένων είναι μία καλή ευκαιρία για αυτόν να διασκεδάσει και να έρθει πιο κοντά με το άτομο που ποθεί. Έστω και αν έχει αρχίσει τις θεωρίες του και λέει ότι δεν πιστεύει σε αυτήν τη γιορτή ή ότι ο έρωτας γιορτάζει κάθε μέρα, περιμένει πώς και πώς να του δείξεις τον έρωτά σου.

Καρκίνος
Το τρυφερό και συναισθηματικό Καρκινάκι δεν περιμένει τίποτα παραπάνω από εσένα, παρά μόνο τη ζεστή σου αγκαλιά και τα γλυκά λόγια αγάπης. Αν ξεχάσεις στην γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου να του ευχηθείς ή να προετοιμάσεις κάτι ξεχωριστό για την βραδιά σας, τότε θα δεχτείς όχι μόνο τα μουτράκια του, αλλά και την ατελείωτη γκρίνια του!  Φρόντισε λοιπόν να του στείλεις ένα μπουκέτο με τα αγαπημένα του λουλούδια και γράψε του και ένα σημειωματάκι με τις πιο γλυκές και αγαπησιάρικες ευχές. Προγραμμάτισε ένα ρομαντικό ραντεβού για δύο.

Λέων
Κλείσε μία σουίτα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο και περάστε μία ρομαντική βραδιά μέσα στη χλιδή. Κι αν τα οικονομικά δεν ευνοούν, φρόντισε να μεταμορφώσεις τον χώρο σου σε ένα μικρό παλατάκι, ντύσου επίσημα και υποδέξου τον με μεγαλοπρέπεια στο χώρο σου! Σέρβιρέ του το αγαπημένο του κρασί στα επίσημα κρυστάλλινα ποτήρια και μείνε στην αγκαλιά του όλο το βράδυ.

Παρθένος
Μην περιμένεις από τον λογικό και εγκρατή Παρθένο να θέλει να προετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Για να μην δεχτείς λοιπόν την αυστηρή και απότομη κριτική του, θα πρέπει να κανονίσεις την μέρα αυτή να την περάσετε όπως συνηθίζετε να απολαμβάνετε οποιαδήποτε άλλη μέρα του έτους! Δεν χρειάζεται να αναφερθείς καθόλου στον Άγιο Βαλεντίνο, δείξε μόνο τα συναισθήματά σου και πες του πόσο πολύ τον νοιάζεσαι.

Ζυγός
Πριν επιλέξεις πως θα περάσετε μαζί το βράδυ των ερωτευμένων θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου δύο πραγματάκια για το αγαπημένο σου Ζυγάκι. Αρχικά, του αρέσει να βρίσκεται σε ένα ήσυχο, ρομαντικό και αρμονικό περιβάλλον, που θα υπάρχουν ρομαντικές μελωδίες και πρωτότυπες λιχουδιές. Στη συνέχεια να θυμάσαι ότι του αρέσουν πολύ οι μουσικές παραστάσεις, το θέατρο και το σινεμά!  Επομένως έχεις πολλές επιλογές για την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός έχει πάρει τον τίτλο του πιο ερωτικού ζωδίου, επομένως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι το τιμώμενο πρόσωπο! Είναι μία καλή ευκαιρία στη γιορτή των ερωτευμένων να πλησιάσεις τον ερωτικό Σκορπιό και να θυμηθείτε μαζί τις πρώτες παθιασμένες στιγμές της σχέσης σας.

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια που δεν του αρέσει να κλείνεται και να απομονώνεται. Κάνε του ένα δώρο που δεν το περιμένει, προκάλεσέ τον με το ντύσιμο και τους τρόπους σου ή πηγαίνετε μαζί σε ένα μέρος που δεν έχετε ποτέ ξανά ως τώρα επισκεφτεί οι δύο σας. 

Αιγόκερως
Η ιδανική πρόταση για την ημέρα των ερωτευμένων για έναν Αιγόκερω είναι να οργανώσεις μία βραδιά για σένα και για εκείνον στο σπίτι! Προετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, μαγείρεψε το αγαπημένο του φαγητό και φτιάξε το αγαπημένο του γλυκό.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος θέλει απρόβλεπτες κινήσεις και ξαφνικές αποφάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Προσπάθησε με τα λόγια και τις πράξεις σου να τον προκαλέσεις. Οι ξαφνικές αποφάσεις, οι απρόβλεπτες συναισθηματικές εκδηλώσεις και οι απρογραμμάτιστες δραστηριότητες θα τον κάνουν να νιώσει μοναδικά!

Ιχθείς
Ρομαντικός, τρυφερός, με κλίση στις τέχνες και τη μουσική. Εισιτήρια για το αγαπημένο του συγκρότημα, μια παράσταση στο θέατρο ή ένα άρωμα, είναι νομίζω οι καλύτερες επιλογές για έναν άνδρα Ιχθύ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Δεν θέλει τίποτα παραπάνω αλλά και τίποτα λιγότερο για να τη θυμάται σε όλη του τη ζωή.

Read More

And More