Δες τη νικήτρια του τριημέρου στο ARISTI MOUNTAIN RESORT

Έρχεται τριήμερο! Κι αν τα οικονομικά σου δεν επιτρέπουν μία απόδραση εμείς έχουμε φροντίσει… Ποια είναι όμως η νικήτρια που θα κάνει διακοπές αυτό το τριήμερο;

Η Κατερίνα Γιαννάκη
κέρδισε ένα ταξιδάκι στα γραφικά Ζαγοροχώρια, όπους θα απολαύσει παραδοσιακές λιχουδιές και θα χαλαρώσει με τις ώρες στο Jacuzzi ή τη σάουνα.

Λίγα λόγια για το resort…
Το Aristi Mountain Resort βραβευμένο ως «το καλύτερο παραδοσιακό ξενοδοχείο στην Ελλάδα» για το έτος 2010 από τους αναγνώστες του Conde Naste Traveller, βρίσκεται στα Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων.

Απαρτίζεται από ένα συγκρότημα πέτρινων κτισμάτων μέσα στον παραδοσιακό οικισμό της Αρίστης, απέναντι απ;o τους Πύργους της Αστράκας και την χαράδρα του Βοϊδομάτη. Ένα τοπίο ιδανικό για να “δροσιστείς” μέσα στο καλοκαίρι.

Η πρόσφατη ένταξη του Aristi Mountain Resort στην υψηλού κύρους οικογένεια των Small Luxury Hotels of the World αποτελεί εχέγγυο για διαμονή υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Διαθέτει 18 δωμάτια και σουίτες, όλα με μαγευτική θέα προς τα χωριά Πάπιγκο, Βίκο και τους εντυπωσιακούς βράχους των Πύργων της Αστράκας. Κάθε χώρος διαμονής, με φυσικά υλικά από πέτρα και ξύλο, διακοσμημένος με υψηλή αισθητική, αποπνέει από την πρώτη στιγμή την αίσθηση οικειότητας, ζεστασιάς και διακριτικής πολυτέλειας.

Οργάνωσε εξορμήσεις στη φύση, χαλάρωσε στην πισίνα ή απόλαυσε μοναδικές βόλτες στις όχθες ενός από τα καθαρότερα ποτάμια της Ευρώπης. Οι επισκέπτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές στιγμές δίπλα στη φύση με πολλές δραστηριότητες όπως ποδηλασία, ιππασία, rafting, πεζοπορία,ορειβασία κα.

Η κλειστή πισίνα διαθέτει απεριόριστη θέα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης.

Το υδρομασάζ , η σάουνα και το χαμάμ συμπληρώνουν την αίσθηση ευεξίας. Και φυσικά πέρα από τη χαλάρωση, μπορείς να απολαύσεις εξατομικευμένη περιποίηση μασάζ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ή ακόμη στο δωμάτιό σου.

Για περισσότερες πληροφορίες
www.aristi.eu

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. TΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More