Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι το Φεβρουάριο 2016: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 10 Δεκεμβρίου ο Ερμής πέρασε στο ζώδιο του Αιγόκερου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου 2016, όπου και θα εισέλθει στον Υδροχόο για τρεις μόνο ημέρες. Στη συνέχεια, θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι τις 25 Ιανουαρίου για να ολοκληρώσει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου στα μέσα Φεβρουαρίου.

Από τη νέα του θέση ο Ερμής δεν θα μας κάνει λιγότερο επικοινωνιακές, θα μας κάνει όμως περισσότερο προσεκτικές, επιφυλακτικές και δύσπιστες ως προς αυτά που ακούμε, ενώ παράλληλα και εμείς οι ίδιες θα φιλτράρουμε περισσότερο τα λόγια μας. Ο Ερμής μέσα στο ζώδιο του Κρόνου γίνεται εμφανώς πιο συγκρατημένος, αυτό όμως μας βοηθάει να αποφύγουμε λάθη και παγίδες, αλλά και να βρούμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν. Έτσι, το διάστημα αυτό μπορούμε να κλείσουμε πολλές εκκρεμότητες, ακόμα και σε γραφειοκρατικά θέματα. Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο της καριέρας, πολλοί μπορούν να πετύχουν σημαντικά επιτεύγματα αυτό το διάστημα. Ωστόσο, οι δυσμενείς γωνίες με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, που σχηματίζονται πριν τα Χριστούγεννα συνιστούν προσοχή σε όσες είναι υποχρεωμένες να εργαστούν αυτήν την ημέρα.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Αιγόκερω
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Ερμή είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) καθώς και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς).
Ερμής στον Αιγόκερω και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Η διέλευση του Ερμή από το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου αποτελεί την ιδανική περίοδο για να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου και να καθιερωθείς στον επαγγελματικό στίβο. Το διάστημα αυτό θα είσαι εξαιρετικά δραστήρια και παράλληλα περισσότερο οργανωτική και μεθοδική, με αποτέλεσμα να κάνεις πιο σωστούς χειρισμούς που θα φέρουν τα οφέλη που περιμένεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς με άτομα που μπορούν να διευκολύνουν το έργο σου. Σε περίπτωση που είσαι single, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα αξιόλογο άτομο, με το οποίο θα ταυτιστείς απόλυτα. Το ίδιο διάστημα είναι κατάλληλο για να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου ή και να απαλλαγείς από κακές συνήθειες.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής πέρασε στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου. Η περίοδος αυτή αναμένεται ιδιαίτερα θετική για σένα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου ή ακόμα και να ξεκινήσεις μια καινούρια ζωή. Η επισημοποίηση μιας σχέσης, ένας νέος έρωτας ή η επιδίωξη ενός νέου στόχου, θα κάνουν τη ζωή σου πιο όμορφη και πιο ενδιαφέρουσα, ενώ μια σημαντική βελτίωση θα υπάρξει και στα οικονομικά σου. Μια νέα μελέτη μπορεί επίσης να σου ανοίξει νέους δρόμους και προοπτικές, γι’ αυτό καλό είναι να την ξεκινήσεις αυτήν την περίοδο. Τέλος, ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό και δεν αποκλείεται ακόμα και η μόνιμη εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κυβερνήτης σου Ερμής, περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερου και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το διάστημα της παραμονής του θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε πολλά προβλήματά σου, αφού θα εντοπίσεις κάποια θέματα που σου διαφεύγουν και που θα σε βοηθήσουν να κάνεις επωφελείς αλλαγές. Στον οικονομικό τομέα μάλιστα, οι συνθήκες θα σου επιτρέψουν να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση, ώστε να απαλλαγείς πιο εύκολα από κάποια χρέη. Η νέα θέση του Ερμή αυξάνει τον ερωτισμό σου, γεγονός που κάνει τη σχέση σου πιο φλογερή, ενώ αν είσαι single, ίσως υποκύψεις πιο εύκολα σε έναν πειρασμό που σε πολιορκεί. Τέλος, αν σε απασχολεί μια σχέση από το παρελθόν, τώρα μπορεί να αναζωπυρωθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής πέρασε στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερου και τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις σχέσεις σου, θα φροντίσεις να αποκαταστήσεις διαφωνίες και παρεξηγήσεις και θα αναπτύξεις μια πιο ουσιαστική επικοινωνία, όχι μόνο με το σύντροφό σου, αλλά και με άλλα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Σε περίπτωση που είσαι single, μια νέα γνωριμία που θα σου ταιριάξει απόλυτα, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ευχάριστες εκπλήξεις σου επιφυλάσσουν και τυχόν ταξίδια που θα κάνεις αυτό το διάστημα. Επιπλέον, η νέα θέση του Ερμή θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τους κρυφούς εχθρούς σου, ώστε να φυλάγεσαι περισσότερο από αυτούς.

ΛΕΩΝ
Ο Ερμής πέρασε στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα αυξηθούν περισσότερο, γεγονός που θα σου δώσει την ευκαιρία να δείξεις τα προσόντα σου και τις ικανότητές σου αλλά και να αποκομίσεις σημαντικό οικονομικό όφελος. Αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες, η κατακόρυφη αύξηση της πελατείας σου θα συμβάλει στην οικονομική ευημερία σου. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις σου ωστόσο, με τη νέα θέση του Ερμή, θα καταφέρεις να βρεις χρόνο και για κοινωνικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες μπορεί να ανακαλύψεις και τον έρωτα, ειδικά αν είσαι single. Οι Λέοντες που αναζητούν νέες επαγγελματικές προκλήσεις, αυτό το διάστημα μπορούν να βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σου Ερμής πέρασε στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για σένα, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και σε ξεκουράζουν. Η ενασχόληση με το σύντροφό σου, τα παιδιά σου ή και με την καριέρα σου ακόμα -αν ανήκεις στους εργασιομανείς Παρθένους- θα σου προσφέρουν μεγάλες ικανοποιήσεις και ανταμοιβές. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως τώρα επισημοποιηθεί ή ξεκινήσεις τις προσπάθειες για το πρώτο σου παιδί. Σε περίπτωση που είσαι single, θα βρεις όλα όσα ονειρεύεσαι στο πρόσωπο ενός νέου έρωτα.

ΖΥΓΟΣ
Η διέλευση του Ερμή από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ξεκινά στις 10 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται στα μέσα Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι, την οικογένειά σου και τα πρόσωπα που αγαπάς. Ενόψει των γιορτινών ημερών μάλιστα ίσως επισκεφτείς τα πάτρια εδάφη σου, προκειμένου να συναντήσεις οικεία πρόσωπα και να ξεφύγεις από το άγχος της δουλειάς. Δεν αποκλείεται επίσης να προγραμματίσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα σε ανανεώσει και θα σε αναζωογονήσει. Στον αισθηματικό τομέα, οι Ζυγοί που διατηρούν μια μακροχρόνια σχέση ίσως αποφασίσουν να την επισημοποιήσουν και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Οι singles, μπορούν να κάνουν μια σημαντική γνωριμία, κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής πέρασε στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 10 Δεκεμβρίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά ευνοϊκό για σένα, όπου θα είσαι ιδιαίτερα δραστήρια και θα αφιερώσεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου σε συναντήσεις και συναναστροφές με αγαπημένα ή και συγγενικά σου πρόσωπα, ενώ παράλληλα θα μπορέσεις έστω και για λίγο να ταξιδέψεις σε όμορφους προορισμούς με την ιδανική παρέα. Αν μάλιστα είσαι single, ένα φλερτ είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί σοβαρά στο άμεσο μέλλον. Αν είσαι δεσμευμένη, η ανεμελιά αυτών των ημερών θα σε βοηθήσει να καλλιεργήσεις μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να πάρετε αποφάσεις για μια κοινή πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ερμής πραγματοποιεί τη διέλευσή του από το δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 10 Δεκεμβρίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα οικονομικά σου, τα οποία θα θελήσεις να εξυγιάνεις. Κάποιες λεπτομέρειες ή κάποια μικροποσά που μέχρι τώρα σου φαίνονταν ασήμαντα, ίσως αποδειχθούν πολύ πιο ουσιαστικά και η εφαρμογή μιας καλύτερης διαχείρισης, σου εξασφαλίσει περισσότερη ευημερία. Επιπλέον, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου, που θα συμβάλουν στην αύξηση των αποδοχών σου, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις πιο ασφαλής. Ο δεύτερος οίκος σχετίζεται επίσης με τη συναισθηματική σου ασφάλεια κι αυτό σημαίνει ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δεθείς περισσότερο με το σύντροφό σου ή να δημιουργήσεις μια νέα σχέση που θα σε καλύψει απόλυτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ερμής πέρασε στο ζώδιό σου στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ σε λίγες μέρες (22/12) περνάει και ο Ήλιος, που εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σου. Με την πορεία του Ερμή, που θα ολοκληρωθεί στα μέσα Φεβρουαρίου, μπορείς να σημειώσεις σημαντικές επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα, παράλληλα όμως θα βρεις χρόνο και για πιο ευχάριστες δραστηριότητες που ίσως έχεις στερηθεί το τελευταίο διάστημα. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να σχεδιάσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο πέρα από την ψυχαγωγία, μπορεί να σου προσφέρει και κάποιες καινοτόμες επαγγελματικές ιδέες ή ακόμα και έναν έρωτα, αν ανήκεις στην κατηγορία των singles. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένη, η επισημοποίηση της σχέσης σου είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 10 Δεκεμβρίου ο Ερμής πέρασε στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο η απομόνωση και η ξεκούραση ίσως αποτελέσουν την πιο βασική σου επιδίωξη κι αυτό όχι επειδή θέλεις να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές, αλλά κυρίως επειδή νιώθεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και στα πολύ κοντινά σου πρόσωπα, που μπορούν να σε καταλάβουν. Δεν αποκλείεται επίσης να θελήσεις να αφοσιωθείς ψυχή τε και σώματι στο σύντροφό σου, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, ώστε να αναπληρώσεις το χρόνο που έχετε στερηθεί ή και να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις. Η αναζωπύρωση ενός έρωτα που έχει κλονιστεί, μπορεί επίσης να επιτευχθεί αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ερμής πέρασε στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 10 Δεκεμβρίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου. Πρόκειται για μια ευχάριστη διέλευση που θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε φιλικές συγκεντρώσεις και ψυχαγωγικές δραστηριότητες αλλά και να ανοίξεις το σπίτι σου για να υποδεχτείς φίλους και γνωστούς ενόψει των γιορτινών ημερών. Παράλληλα, οι προσωπικές φιλοδοξίες σου δεν θα μείνουν στο περιθώριο, αφού όχι μόνο θα εντείνεις τις προσπάθειές σου, αλλά ίσως βρεις και τα κατάλληλα άτομα, που θα κατευθύνουν σωστά τις ενέργειές σου. Τέλος, ευχάριστα γεγονότα αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, αφού ο Ερμής μπορεί να δρομολογήσει σοβαρές εξελίξεις στη σχέση σου ή να σου φέρει ένα νέο έρωτα.

Read More

And More