Η ιδανική ασφάλεια αυτοκινήτου είναι custom made! Κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου…

Κάποτε, μόλις είχα πάρει το δίπλωμα και είχα λίγο ξεθαρρέψει, το αυτοκίνητο έσβησε στη μέση της Φιλελλήνων στο Σύνταγμα. Καταλαβαίνεις. Πανικός. Εφιάλτης. Δεν έπαιρνε μπροστά. Κι ο αδερφός μου δεν το σήκωνε. Δεν ήξερα τι να κάνω. Χρειάστηκαν περίπου δεκαπέντε τηλεφωνήματα για να ανακαλύψω ότι δεν έχω οδική ασφάλεια, άλλα τόσα τηλέφωνα για να καταλάβω τι πρέπει να κάνω και άπειρες διαμαρτυρίες από τους περαστικούς οδηγούς μέχρι να μάθω το μάθημά μου, το οποίο by the way χρυσοπλήρωσα. Το λες και τραύμα, αυτό που κουβαλάω.

Τώρα, έχω έναν άνθρωπο στον οποίο απευθύνομαι αν χρειαστώ κάτι, αν έχω απορίες, αν έχω πρόβλημα. Και φυσικά διαθέτω μια ασφάλεια αυτοκινήτου που παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα ατυχήματος -και σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης του οχήματός μου η Οδική Βοήθεια βρίσκεται κοντά μου άμεσα.


Όπως καταλαβαίνεις, μετά από εκείνη την δραματική ταλαιπωρία, έκανα την έρευνά μου. Πέρα από τα αυτονόητα, όπως, την απαραίτητη φροντίδα σε περίπτωση ατυχήματος, το ζητούμενο είναι να μην νιώθω μόνη όσο οδηγώ, αλλά να νιώθω ότι έχω ένα αξιόπιστο δίκτυο προστασίας για ό,τι κι αν μου συμβεί στο δρόμο. Για το λόγο αυτό κατέληξα στην Generali, που όχι μόνο παρέχει πληρότητα και ευελιξία καλύψεων , αλλά αναγνωρίζει πως κάθε οδηγός έχει διαφορετικές ανάγκες και δίνει αξία στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Αυτό άλλωστε είναι και βασική της φιλοσοφία: “Ο καθένας από εσάς είναι μοναδικά ξεχωριστός και ξεχωριστά μοναδικός”.

Γι’ αυτό και στην στην Generali θα βρεις και εσύ αυτό που θέλεις, πίστεψέ με!

Όλα τα προγράμματα εξελίσσονται συνεχώς, ώστε να προσαρμόζονται στις εξατομικευμένες ανάγκες σου, αλλά και στις φάσεις της ζωής σου, με ευέλικτες λύσεις, προσωποποιημένες υπηρεσίες και έξυπνα εργαλεία που βελτιώνουν και διευκολύνουν την καθημερινότητά σου. Η μοναδικότητά σου είναι το επίκεντρο και η ευελιξία των αναγκών σου, στα προϊόντα που προσφέρει η Generali. Είτε θέλεις να κάνεις ασφάλεια υγείας, είτε θέλεις να ασφαλίσεις το σπίτι σου, την επιχείρησή σου, το αυτοκίνητό σου… εδώ ακριβώς θα νιώσεις ασφάλεια.

Επανέρχομαι στο αυτοκίνητο. Αυτό με το οποίο ανεβοκατεβαίνω καθημερινά την Κηφισίας. Αυτό με το οποίο πού και πού ταξιδεύω εκτός Αθήνας. Αυτό που παίρνω όταν θέλω να χαλαρώσω μετά από μια δύσκολη μέρα, οδηγώντας στις διαδρομές που αγαπώ.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι απαραίτητη, δεδομένη και υποχρεωτική. Οφείλεις να είσαι καλυμμένη σε περίπτωση ατυχήματος, να μην επωμιστείς φυσικά το κόστος της ζημιάς, να κάνεις τη δήλωση ατυχήματος κι αν τυχόν φταις εσύ, η ασφάλειά σου να αναλάβει τα πάντα.

Ποια ασφάλεια όμως είναι η ιδανική; Φυσικά αυτή που απευθύνεται απόλυτα σε σένα και στις ιδιαίτερες ανάγκες σου. Θέλεις να κάνεις ασφάλεια που θα σε καλύπτει από ζημιές που θα προκληθούν από φυσικά φαινόμενα, σε περίπτωση πυρκαγιάς ή κλοπής, ασφάλεια ακόμη και για εκείνη τη στιγμή απροσεξία όπου εσύ θα προκαλέσεις ένα ατύχημα, ή ασφάλεια μόνο για τα βασικά;

Τι χρειάζομαι λοιπόν; Μια custom made ασφάλεια. Speed On, στη “διάλεκτο” της Generali που παρέχει:

  • 24ώρη Οδική Βοήθεια όπου κι αν τη χρειάζομαι και το προνόμιο να μπορώ να παρακολουθώ real time την πορεία της προς εμένα. Φανταστικό, σωτήριο, αγχωλυτικό, αφού με έξυπνο τρόπο εκμηδενίζεται η αγωνία της αναμονής.
  • Άμεση επισκευή της ζημιάς χωρίς εκταμίευση χρημάτων σε ένα ευρύ δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων
  • Χρήση τεχνολογίας τηλεματικής για να λαμβάνεις εκπτώσεις και επιβραβεύσεις όσο ασφαλέστερα οδηγείς αλλά και να λαμβάνει συμβουλές για να γίνεσαι κάθε μέρα ασφαλέστερη οδηγός.
  • Δυνατότητα 12 άτοκων δόσεων για ευκολία πληρωμής

Κατάλαβες τη διαφορά της Generali. Τα υπολογίζει όλα. Νιώθεις ότι έχεις έναν σύμμαχο, έναν συνεργάτη που αντιλαμβάνεται την ξεχωριστή σου περίπτωση. Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι…

Κανείς δεν κινείται σαν εσένα. Κανείς δεν γελάει σαν εσένα. Κανείς δεν οδηγεί σαν εσένα. Κανείς δεν αντιδρά σαν εσένα… Είσαι μοναδική.

Και επιπλέον έχω στο speed dial τον ασφαλιστή μου! Τον άνθρωπό μου. Τον εξειδικευμένο σύμβουλο της Generali που είναι πάντα δίπλα μου, για να μου εξηγήσει, να με εξυπηρετήσει και να με κατευθύνει στην ιδανική για μένα λύση. Είναι η δεύτερη ζώνη ασφαλείας μου και νιώθω ήρεμη.

Γιατί αγαπημένη μου κανείς δεν διασκεδάζει τις διαδρομές του όπως εγώ… Πρώτον, γιατί γνωρίζω ότι πληρώνω λιγότερα, όσο ασφαλέστερα οδηγώ. Δεύτερον, γιατί αν συμβεί κάτι, η οδική βοήθεια έρχεται άμεσα προς το μέρος μου. Κι αν το αυτοκίνητό μου δεν μπορεί να κινηθεί, η Generali φροντίζει να φτάνω πάντα στον προορισμό μου με δωρεάν ταξί. Τέλος, γιατί μπορώ να επιλέξω το συνδυασμό καλύψεων και τα κεφάλαια κάλυψης, για να έχω τον απόλυτο έλεγχο του προϋπολογισμού μου.

Αν θέλεις, λοιπόν, την ασφάλειά σου και την ηρεμία σου εμπιστεύσου την Generali και τον εξειδικευμένο της συνεργάτη, που θα σχεδιάσει μια ασφάλεια αυτοκινήτου κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου, στις ανάγκες σου, στη μοναδικότητά σου.


Χριστούγεννα έρχονται! Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου και γιόρτασε το πόσο ξεχωριστή είσαι με μια custom made ασφάλεια από την Generali.

Μάθε περισσότερα για την ασφάλιση αυτοκινήτου… εδώ