Ιστορίες του «είμαι δίπλα σου», παρέα με τη μπύρα Mythos

Όλοι έχουν μία ιστορία να πουν. Ιστορίες που άλλες φορές απλώς θα τις ακούσεις και θα τις ξεχάσεις και άλλες που μπορεί να σου αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο έβλεπες τα πράγματα μέχρι σήμερα. Ιστορίες καθημερινές και μη, ιστορίες ανθρώπων, που έγιναν παράδειγμα προς έμπνευση, γιατί αυτό που είχαν να διηγηθούν δεν ήταν ακόμη μία ιστορία που λίγο πολύ είχαμε
ξανακούσει.

Με έμπνευση ξεχωριστές ιστορίες, ο Mythos, με τη φετινή επικοινωνιακή καμπάνια, «Παντού Υπάρχει ένα Είμαι Δίπλα Σου», δίνει το βήμα σε ανθρώπους που η ιστορία τους αξίζει να ακουστεί, επιδιώκοντας να προβληματίσει, να ενεργοποιήσει και να μας ωθήσει όλους στην υιοθέτηση μίας πιο συμπεριληπτικής νοοτροπίας. Στο πλαίσιο της καμπάνιας, ο Mythos αναδεικνύει ιστορίες συμπερίληψης, παίρνοντας έμπνευση από «μυθικούς» τύπους με όραμα και στόχο να κάνουν τη χαρά προσβάσιμη σε όλους. Σαν
εκείνες της Κατερίνας, της Αλεξίας, της Βάσως και του Νεκτάριου.

Τέσσερις μοναδικές προσωπικότητες που ο καθένας έχει κάτι ξεχωριστό να μοιραστεί.

Έχουν καταφέρει μέσα από τη δράση και την προσωπικότητά τους να σπάσουν τα στερεότυπα, να ξεχωρίσουν στον κλάδο τους και κυρίως να εμπνεύσουν, γιατί έχουν συνειδητά επιλέξει να δώσουν κάτι από τον εαυτό τους για να είναι δίπλα στους άλλους!

Η Αλεξία Κούβελα για παράδειγμα, το μοντέλο που ίδρυσε το πρώτο plus size πρακτορείο μοντέλων, με στόχο να ανατρέψει την εικόνα της ομορφιάς όπως την ξέραμε.

Η Κατερίνα Βρανά, η πρώτη sitting down stand-up comedian, είναι εκείνο το λαμπρό
παράδειγμα, που αποδεικνύει πως τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει από το να κάνει κάποιος αυτό που αγαπά.

Ο Νεκτάριος Παπαζαχαρίας, ο «μπαμπάς» της οικογένειας του «Athens Happy House», που φιλοξενεί όλα τα ζωάκια που βρέθηκαν σε ανάγκη, και στάθηκαν τυχερά αφού βρέθηκε εκείνος στον δρόμο τους.

 

Η Βάσω, η πρώτη tattoo artist που έσπασε το ανδρικό άβατο του τατουάζ και βάζει χρώμα σε ό,τι ασπρόμαυρο μας κρατά στα κουτάκια του μυαλού και της σκέψης, κάνοντας μας να δούμε τη ζωή.. με άλλα χρώματα, πιο φωτεινά!

Αυτές οι προσωπικότητες δεν είναι μόνο μερικοί από τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής καμπάνιας του Μύθου, αλλά και τρανά παραδείγματα ότι όλα είναι πιθανά, αν έχουμε αγαπημένους μας ανθρώπους δίπλα μας. Και ο Mythos από την πλευρά του, στοχεύει να μένει δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, προβάλλοντας τις ιστορίες τους.
Γιατί παντού υπάρχει ένα «είμαι δίπλα σου», όπως παντού υπάρχει ένας Mythos!

Μάθετε περισσότερα για την καμπάνια και τις δράσεις εδώ: https://mythosbeer.gr/eimaidiplasou/.