Κάνε το τεστ με τα ζώα και βρες ποιες είναι οι προτεραιότητές σου στη ζωή

Αν έπρεπε να βάλεις σε μια λίστα τις τέσσερις, πέντε βασικές προτεραιότητές σου στη ζωή τι θα σημείωνες πρώτο; Είσαι πιο πολύ γυναίκα καριέρας ή μήπως αναζητάς τη θαλπωρή της οικογένειας; Θα έλεγες πως είσαι κορίτσι που εκτιμά περισσότερο την φιλία ή τη ρομαντική-σεξουαλική ολοκλήρωση; Δύσκολη η απάντηση έτσι;

Κάνε το τεστ και βρες ποιες είναι οι προτεραιότητες στη ζωή σου, όπως καταγράφονται ασυνείδητα μέσα σου. Δεν έχεις παρά να… διαλέξεις την αγαπημένη σου τριάδα ζώων!

Πώς θα κάνεις το τεστ;
Παρακάτω θα βρεις πέντε κολάζ φωτογραφιών και ισάριθμα group που πρέπει να κοιτάξεις προσεκτικά και να βάλεις σε σειρά, ξεκινώντας από εκείνο που είναι το πιο αγαπημένο σου.

Μην μπεις στη διαδικασία να εκλογικεύσεις γιατί ο κάστορας είναι με τη μέλισσα και το μυρμήγκι, απλά παρατήρησε τις πέντε ομάδες ζώων και ταξινόμησέ τες πάντα με βάση αυτό που σου βγάζουν ως πρώτο συναίσθημα.

/

/

/

/

/

Τελειώσες; Σημείωσε τη σειρά των Group σε ένα χαρτί. Με ένα “κλικ” θα δεις πως μεταφράζεται η σειρά με την οποία έβαλες τις πέντε ομάδες ζώων.

Quiz Hint: Αν θέλεις να έχεις πιο juicy λεπτομέρειες, κάνε και το παρακάτω. Δίπλα σε κάθε group, όπως τα έχεις βάλει στη σειρά, σημείωσε με σειρά προτεραιότητας τα τρία ζώα κάθε ομάδας. Για παράδειγμα βάλε σε σειρά από το πιο αγαπημένο στο λιγότερο την τίγρη, το λιοντάρι και τον τάρανδο από το Group A.

ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τα αποτελέσματα…

Read More

And More