Site icon TLIFE

Αφροδίτη: “Με φίλησε και μου ζήτησε να είμαστε μαζί και να χωρίσω με τον άλλον.”

Γεια σας κορίτσια!

Είμαι πολύ μπερδεμένη, έχω μια σχέση εδώ και μερικούς μήνες, όμως δεν πάει καλά.

Το αγόρι μου ενώ στην αρχή της σχέσης ήταν πολύ θερμό, τρυφερό και γλυκό και έκανε πολλά πράγματα για μένα, τώρα έχει αλλάξει. Έχει γίνει ψυχρό, αδιάφορο, δεν παίρνει τηλέφωνο, δεν θέλει να βγαίνουμε, θέλει να καθόμαστε συνέχεια σπίτι του ενώ βγαίνει με τους φίλους του για ποτό κάθε Σάββατο. Όλο εγώ πάω να τον φιλήσω και μερικές φορές τραβιέται και μου λέει ότι δεν έχει όρεξη και ότι ειναι κουρασμένος. Όπως ειναι λογικό με έχει κουράσει όλη αυτή η κατάσταση.

Παράλληλα πριν λίγες μέρες έστειλα μήνυμα στον πρώην μου επειδή ρωτούσε για εμένα τους κοινούς μας γνωστούς και του πρότεινα να πάμε για έναν καφέ να πούμε απλά τα νέα μας φιλικά.

Βγήκαμε λοιπόν και ενώ δεν το περίμενα, μιλούσαμε αρκετά και μου εξομολογήθηκε ότι του έλειψα. Με φίλησε και μου ζήτησε να είμαστε μαζί και να χωρίσω με τον άλλον.

Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

Αφροδίτη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr