Site icon TLIFE

Aganaktismeni: “Έχω σκεφτεί μέχρι και να παρατήσω τη σχολή μου. Είμαι σε απόγνωση ειλικρινά!”

Καλησπέρα!

Είμαι 22 χρόνων, από μεγάλη πόλη της Ελλάδας και σπουδάζω επαρχία! Έμεινα κάποιο χρονικό διάστημα στην πόλη αυτή, αλλά λόγω οικονομικών γύρισα πίσω στο πατρικό μου, καθώς δεν υπήρχε οικονομική δυνατότητα!

Το χρονικό διάστημα που έμεινα εκεί κατάφερα να κάνω φιλίες, οι περισσότερες όμως ήταν εφήμερες! Στην αρχή, κατέβαινα για τα υποχρεωτικά μαθήματα της σχολής μου και για την εξεταστική περίοδο, όπου με φιλοξενούσε μια φίλη μου!

Έπειτα από κάποιο καιρό ξενοίκιασε και αυτή για τους ίδιους λόγους. Αφού είχα αγανακτήσει προσφέρθηκε να με φιλοξενήσει μια άλλη κοπέλα. Στην αρχή όλα ήταν καλά. Το τελευταίο διάστημα όμως έχει αρχίσει να μου τη λέει για όλα, για το ότι δεν είμαι εδώ κάθε φορά που με έχει ανάγκη -λες και φταίω εγώ που μας χωρίζουν 350χλμ. και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να κατεβαίνω συνέχεια!

Τα πράγματα ξέφυγαν από τότε που άρχισε να με βρίζει άσχημα. Εκμεταλλεύεται το γεγονός της φιλοξενίας και πως έχω ανάγκη και μου λέει όλη την ώρα πως δεν με συμφέρει να μιλάω.

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δεν θέλω να στεναχωρώ τους δικούς μου και να τους φορτώνω επιπλέον βάρη. Πιστεύω πως μπορεί να της βάζει λόγια το αγόρι της καθώς κάθε φορά που μου ζητάει να βγαίνουμε της λέω πως θέλω να διαβάσω. Και όντως έτσι είναι.

Δεν έρχομαι εδώ για να είμαι έξω όλη την ώρα, αλλά για να τελειώσω τη σχολή μου και εξάλλου δεν διαθέτω τα χρήματα για καθημερινές βόλτες! Έχω σκεφτεί μέχρι και να παρατήσω τη σχολή μου. Είμαι σε απόγνωση ειλικρινά! Χάνεις όλες σου τις ελπίδες έτσι. Είναι άδικο! Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας!

Aganaktismeni

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr