Site icon TLIFE

“Αγαπώ πολύ το σύζυγό μου, αλλά αυτό που νιώθω με τον άλλον είναι κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω…”

Γεια σας!

Δεν ξέρω πως να αρχίσω, πως να το πω… Χρειάζομαι την άποψή σας.

Είμαι 30 χρόνων και είναι η μοναδική μου σχέση με τον σύντροφό μου που είμαστε 10 χρόνια μαζί και έχουμε ένα μωράκι.

Εδώ και λίγους μήνες με έναν συνάδελφο -ο οποίος είναι καταπληκτικός άνθρωπος, αλλά και παντρεμένος- ήρθαμε πιο κοντά ως φίλοι στην αρχή και στη συνέχεια από όταν το ομολογήσαμε μεταξύ μας βρισκόμαστε κρυφά για πέντε λεπτά και στο τηλέφωνο όταν μπορούμε μιλάμε για ώρες. Κάτι που με τον σύντροφό μου δεν είχα στην αρχή της σχέσης μας.

Αυτό που νιώθουμε και οι δυο μας είναι έρωτας με την πρώτη ματιά, αγάπη μεγάλη, εκτίμηση ο ένας για τον άλλο, πάθος μεγάλο. Το ξέρω ότι δεν είναι ευτυχισμένος με τον γάμο του κι απλά μένει για τα παιδιά του. Το γνωρίζω αυτό καλά, γιατί έχω γνωρίσει άτομα από την οικογένειά του που το έχουν επιβεβαιώσει.

Εγώ αγαπώ πολύ το σύζυγό μου, αλλά αυτό που νιώθω με τον άλλον είναι κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω, τον αγαπώ πάρα πολύ. Απλά να προσθέσω ότι δεν έχουμε προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή. Κάθε φορά που βρισκόμαστε όμως είμαστε έτοιμοι να εκραγούμε.

Του είχα πει ότι πρέπει να σταματήσουμε, αλλά δεν άντεξε κανένας από τους δύο.

Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω και τους δυο μας; Απαντήστε μου σας παρακαλώ.

Σας ευχαριστώ πολύ!
Elina

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr