Site icon TLIFE

Αγγελική: “Αν ένα βράδυ δεν βρεθούμε, παθαίνω πανικούς…”

Γεια σας κι από μένα.
Θέλω να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας το πρόβλημά μου μήπως και μου δώσετε κάποια συμβουλή που θα με βοηθήσει, γιατί νομίζω με τη συμπεριφορά μου κοντεύω να καταστρέψω τη σχέση μου.

Τους τελευταίους έξι μήνες είμαι με κάποιον, μετά από πολύ καιρό που ήμουνα μόνη μου. Το χρονικό διάστημα που δεν συνέβαινε τίποτα, μα τίποτα, στην προσωπική μου ζωή ήταν αρκετά μεγάλο και τώρα που γνώρισα κάποιον κοντεύω να τα χαλάσω όλα.

Ο σύντροφός μου, μου φέρεται πολύ όμορφα και σωστά. Εγώ είμαι το πρόβλημα. Με κυριεύει μονίμως μια φοβία, μια ανασφάλεια. Αν καθυστερήσει να μου τηλεφωνήσει, πιστεύω ότι τελείωσε, με παράτησε, εξαφανίστηκε. Αν ένα βράδυ δεν βρεθούμε, παθαίνω πανικούς και κάθε τρεις και λίγο τσεκάρω το messenger τι ώρα μπήκε. Και αν μπήκε τρελαίνουν το μυαλό μου διάφορα αρνητικά σενάρια.

Με έχει εξαντλήσει όσο αυτό το στρες. Και απέναντί του μερικές φορές χωρίς να το θέλω -και άδικα- γίνομαι επιθετική. Το χειρότερο όμως είναι αυτό που ζω μέσα μου. Είμαι γεμάτη φοβίες. Ίσως επειδή έμεινα μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό μου άφησε κάποια κουσούρια. Το καταλαβαίνω, το αντιλαμβάνομαι. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να ηρεμήσω…

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;

Αγγελική


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr