Site icon TLIFE

Αγγελική: “Ο πρώην μου ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι τελείωσε η σχέση μας.”

Γεια σας!
Θέλω κι εγώ τη βοήθειά σας…

Μέχρι πριν δύο χρόνια ήμουν σε μια σχέση για αρκετά χρόνια. Μια όμορφη σχέση που μου άφησε ωραίες αναμνήσεις. Ήμασταν αγαπημένοι και περάσαμε πολύ καλά. Κάποια στιγμή όμως αποφάσισα να προχωρήσω γιατί τα πράγματα δεν εξελίσσονταν όπως θα ήθελα. Τον αγαπούσα, αλλά σε κάποιες καταστάσεις αποδείχτηκε ανώριμος, οπότε και χώρισα.

Τον τελευταίο καιρό είμαι σε μια καινούρια σχέση, είμαι πολύ ερωτευμένη και όλα καλά. Το θέμα μου είναι ότι ο πρώην μου ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι τελείωσε η σχέση μας. Είναι πολύ στεναχωρημένος ακόμα. Μαθαίνω από κοινούς φίλους ότι του είναι αδύνατο να το ξεπεράσει, είναι μονίμως πεσμένος και χάλια. Βγαίνει, πίνει, γυρίζει κομμάτια σπίτι και τέτοια.

Δεν έχουμε ιδιαίτερες επαφές. Ό,τι μαθαίνω το μαθαίνω από κοινούς μας φίλους. Μόνο μια – δυο φορές που συναντηθήκαμε τυχαία, πραγματικά γύρισα σπίτι πολύ στεναχωρημένη από αυτό που αντιμετώπισα.

Όπως σας είπα, εγώ είμαι καλά. Και ο άνθρωπος με τον οποίο είμαι τώρα δείχνει να έχει όλα εκείνα που ήθελα. Όμως με ρίχνει πολύ η κατάσταση του πρώην μου και ανησυχώ. Μπορεί η σχέση να χάλασε, μπορεί να μην είμαι ερωτευμένη μαζί του, αλλά είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και θέλω να είναι καλά και όλη αυτή η κατάσταση με ρίχνει πολύ.

Έτσι είναι η ζωή, το ξέρω. Κάποιοι θα μας πληγώσουν, κάποιους θα τους πληγώσουμε, αλλά μερικές φορές μέσα μου νιώθω πολύ άσχημα. Νιώθω ενοχές και δεν αντέχω να νιώθω ότι είναι έτσι, αλλά τι να κάνω;

Αγγελική


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr