Site icon TLIFE

“Αισθάνομαι ότι δεν είμαι όμορφη”. Η φίλη Μαρία χρειάζεται την άποψή σου…

Fotolia

Είμαι 15 ετών. Το να ερωτευθώ σε αυτή την ηλικία το θεωρούσα χαζό. Έλεγα ότι άλλα πράγματα μετράνε κι ότι έχω χρόνο για να τα ζήσω όλα. Όμως, η υποτιθέμενη κολλητή μου ερωτεύθηκε κάποιον και μια άλλη φίλη της το φίλο του.

Δέθηκαν και κατέληξα να μην είμαι φίλη της, γιατί δεν έχω ερωτευθεί. Δεν ασχολιόμουν τρελά και με την εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν με ένοιαζε αν τα μαλλιά μου ήταν όπως να ‘ναι. Μόνο τα απαραίτητα.

Από τότε προσέχω περισσότερο. Έχω ξεκινήσει και γυμναστήριο… Και εδώ και τρεις μήνες μου αρέσει ένα αγόρι. Έχω πατήσει like σε αρκετές φωτογραφίες του στο facebook, τον έχω δει αρκετές φορές έξω, έχω καρφωθεί με τη συμπεριφορά μου, αλλά αυτός τίποτα. Ούτε κοιτάει.

Μια φορά του είχα μιλήσει μέσω facebook, αλλά δεν απάντησε. Δεν έχω κάνει καμία σχέση. Θεωρείται σχεδόν ντροπιαστικό για τα παιδιά της ηλικίας μας και οι κατακτήσεις μου μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Η πρώην φίλη μου -δεν κάνουμε άλλο παρέα- μου έχει δημιουργήσει διάφορα κόμπλεξ… ότι δεν είμαι όμορφη και τέτοια. Επειδή ήθελα και άλλα παιδιά, αλλά αυτά τίποτα…

Αισθάνομαι ότι δεν είμαι όμορφη. Αυτό το παιδί -ένα χρόνο μεγαλύτερος- μου αρέσει αρκετά, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Να τα παρατήσω όλα και να επιστρέψω στην παλιά μου κατάσταση ή να επιμείνω;

Maria

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr