“Άξια της τύχης μου ή της ατυχίας μου;” Η Ευδοκία θέλει τη γνώμη σου

Η δικη μου ιστορία μετράει πέντε χρόνια. Στην ουσία πέντε χρόνια αμφιβολίας.

Γνώρισα τον Θ. από κοινούς φίλους. Ενώ δεν ήμουν ποτέ της νοοτροπίας “σεξ χωρίς σχέση”… μαζί του άλλαξα όλα τα πιστεύω μου.
Άρχισα να το βλέπω λίγο πιο σοβαρά, γιατί άρχισα να τον ερωτεύομαι. Αλλά κάθε μέρα, όλη μέρα, με πληγώνει -ίσως και χωρίς να το ξέρει.
Κάθε μέρα, λοιπόν, βλέπω και μια νέα γυναικεία επαφή σε msn και facebook, καθώς εκτός από κοντά που βλεπόμαστε, μιλάμε και σε chat.
Ίσως και να μην σημαίνει κάτι, αλλά όταν ερωτεύεσαι… ζηλεύεις.
Όλοι μου λένε ότι νιώθει κάτι κι εκείνος, αλλά είναι 27 και το ότι δεν έχει κάνει μια σοβαρή σχέση στη ζωή του τον έχει κάνει ανασφαλή σε πολλά.
Κάποτε πήγα να πω κάτι, αλλά ήταν μάλλον αρνητικός. Από τότε πέρασαν τρία χρόνια χωρίς να κάνω ποτέ ξανά την παραμικρή αναφορά.
Είμαι 26 και δεν έχω προχωρήσει τη ζωή μου, γιατί δεν σταμάτησα ποτέ να νιώθω… μόνο για αυτόν.
Χαμένο παιχνίδι; Άξια της τύχης ή της ατυχίας μου;
Ευδοκία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Πιστευω οτι καποια στιγμη θα συνειδητοποιησεις πως δεν αξιζε να χασεις τοσα χρονια απο τη ζωη σου περιμενοντας την αγαπη ενος ατομου.. Σιγουρα εκει εξω υπαρχουν τοσοι αλλοι αντρες που σιγουρα ειναι περισσοτερο συνειδητοποιημενοι κι ξερουν τι θελουν! Γυρνα σελιδα!

  2. Δεν σε θέλει! Δεν σε θέλει! Δεν σε θέλει! Όσο πιο γρήγορα το αποδεχτείς, τόσο το καλύτερο για σένα. Φτιάξε τη ζωή σου. Ζήσε!

  3. τί αυτοκαταστροφή είναι αυτή;;;

  4. Kale ti kathesai mazi tou??? ise ton!!!!!!

  5. eydokia,akouse kai ligo mia megalyterh kai pio empeirh.o erwtas den perna eykola,oute prosperna.an den sou perasei den prokeitai na ton afhseis.prosekse omws:epeidh katalavainw oti exeis kollhsei mazi tou, sou proteinw na ton vgaleis siga-siga apo th zwh sou.o erwtas den einai koumpi na to kleiseis opote theleis, arxise na psaxneis.molis vreis kati allo, sigoura tha ton ksexaseis.psaksimo omws,eee?

  6. kathesai kai trelenesai gia kapoion pou den kanei kati parapano gia esena. a3izeis poly perissotera apo enan anthropo pou se koroideuei. milise tou anoixta kai an thelei na eiste mazi proa an oxi fuge. eisai 26 kai xaramizeis ti zwi sou perimenontas auton. mporeis na kaneis alla pragmata kalutera isws kai na gnoriseis kapoion poly kalutero…

  7. 8ewrw oti ousa 26 xronwnn,exeis kapoia empeiria kai mono esy gnwrizeis ti prepei na kaneis,poies apofaseis prepei na pareis,poion dromo prepei na dialekseis.mono esy katalavaineis an ais8anetai kati gia sena kai ti ton empodizei(an ton empodizei kati).

  8. trexa oso pio grigora ginetai…trexa na glitoseis!!!panta tha eisai deuteri!

  9. Σεξ χωρίς σχέση, μια free σχέση δηλαδή και κρατάει ήδη 5 χρόνια??? Δεν είμαι της άποψης να αρχίσεις να ψάχνεις για άλλον σαν την τρελή αλλά να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και χωρίς να το περιμένεις, καν, θα έρθει το παιδί εκείνο που θα σε κάνει να ξεχάσεις άνετα τον Θ. Γιατί έτσι όπως δείχνει δεν θέλει σοβαρή σχέση, και για να μην είσαι με την απορία πες του τι νιώθεις και με το που θα σου πει μα και μου φύγε μακριά ούτε καν σεξ ξανά, γιατί μόνο τον εαυτό σου θα ταλαιπωρήσεις κανέναν άλλον, είναι πολλές γυναίκες σαν και σένα, νομίζουν ότι με τον καιρό ο άλλος θα αλλάξει αλλά το αποτέλεσμα είναι να κάνει αυτός την ζωή του και εσύ να μαραζώνεις

  10. tetoia σχεση που περιγραφεισ ειχα κ εγω κ με μεγαλυτερη διαρκεια ,ενω παλιοτερα ημασταν κ μαζι!τον ηθελα τρελα ,αλλα επειδη ημουν δυναμικη δ αντεχε μια σχεση με εμενα νορμαλ,αλλα φυσικα οποτε τον παρατουσα ετρεχε κ με παρακαλουσε γ να με δει!αυτα ολα ειναι μπουρδεσ !οι τυποι αυτοι ειναι ανασφαλεισ κ ψαχνουν στο τελοσ ν βρουν το πιο βολικο κοροιδο γ να παρουν κ εμεισ καθομαστε κ σκαμεγ αυτουσ!αφου ειναι λιγοσ στα αισθηματα του ,ειναι λιγοσ σε ολα!τωρα ειμαι μια χαρα αρραβωνιασμενη με εναν αντρα που με λατρευει κ μου το δειχνει καθε μερα!αυτο αξιζεισ κ εσυ ,οπωσ όλεσ οι γυναικεσ γ αυτο βρεσ καποιον που θα ειναι εκει κ θα στο δειχνει κ ασε τον αλλο να ψαχνει να βρει μια σαν κ εσενα κ να το μετανιωσει!

  11. Το ξέρω πως να σου λένε να φύγεις κ τα σχετικά όταν είσαι ερωτευμένος- παγιδευμένος δεν τα δίνεις σημασία.Εσύ αν θέλεις να βοηθήσεις τον ευατό σου και παράλληλα να ξέρεις αυτός τι θέλει, καλύτερα να μπείς σε μια δοκιμασία.Καταρχήν να κόψεις κάθε επικοινωνία μαζί του και μάλιστα να μάθει ότι υπάρχει κάποιος άλλος,τότε θα δεις τι πραγματικά θέλει απο σένα.Αν θέλει να είστε μαζί και απλά τόσο καιρό σε θεωρούσε δεδομένη και δεν μπήκε στον κόπο καν να το σκεφτεί , μόνο έτσι θα το μάθεις.Πιστεψέ με έχει 100% επιτυχία το τέστ, ισχύει για όλους μας, όταν μας φτύνουν κολάμε.Καλή επιτυχία και μην ξεχνάς είναι πολύ σημαντικό να πιστέψει ότι σε έχασε!!!!Βάλε τα δυνατά σου!

  12. Το ξέρω πως να σου λένε να φύγεις κ τα σχετικά όταν είσαι ερωτευμένος- παγιδευμένος δεν τα δίνεις σημασία.Εσύ αν θέλεις να βοηθήσεις τον ευατό σου και παράλληλα να ξέρεις αυτός τι θέλει, καλύτερα να μπείς σε μια δοκιμασία.Καταρχήν να κόψεις κάθε επικοινωνία μαζί του και μάλιστα να μάθει ότι υπάρχει κάποιος άλλος,τότε θα δεις τι πραγματικά θέλει απο σένα.Αν θέλει να είστε μαζί και απλά τόσο καιρό σε θεωρούσε δεδομένη και δεν μπήκε στον κόπο καν να το σκεφτεί , μόνο έτσι θα το μάθεις.Πιστεψέ με έχει 100% επιτυχία το τέστ, ισχύει για όλους μας, όταν μας φτύνουν κολάμε.Καλή επιτυχία και μην ξεχνάς είναι πολύ σημαντικό να πιστέψει ότι σε έχασε!!!!Βάλε τα δυνατά σου!

  13. Καθε γνωριμια ειναι μια “φωλια .. Με το καιρο και τα δυο “χελιδονια” χτιζουν χτιζουν χτιζουν μεχρι να τελειωσει η φωλια , να μπουν μεσα, να ζησουν τον ερωτα και να γεννησουν τα αυγα τους..”
    Εσυ χτιζεις αυτος γκρεμιζει …
    Θα γινει ποτε φωλιά????
    Μη κατηγορεις αυτον σε καμια περιπτωση που ποτε δε θα χτιστει φωλια βεβαι γιατι εσυ πρωτη διαλεξες λαθος μερος να τη χτισεις..!!!!!

  14. Με τον Χ είχαμε δύο χρόνια σχέση…΄Ηταν κυριολεκτικά το μεγάλο κόλλημα της ζωής μου και δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει άλλο..Όταν ημουν μαζί του ζούσα σε άλλον κόσμο..Ήταν υπέροχα…Μην πολυλογώ…Τον τελευταίο καιρό που ήμασταν μαζί ένιωθα να με παραμελεί..Να βάζει πάνω από όλα τους φίλους του και σαν να μην με υπολόγιζε…Πριν 10 μήνες χωρίσαμε, από καθαρή ανωριμότητα κι εγωισμό, οριστικά…Τουλάχιστον έτσι έδειχναν όλα…Βέβαια υπήρξαν κι άλλοι χωρισμοί,όμως τα ξαναβρίσκαμε..Είχαμε κόψει κάθε επαφή..Μάζεψα τα κομμάτια μου κι αποφάσισα να συνεχίσω την ζωή μου…Εδώ και 7 μήνες είμαι με ένα παιδί που πραγματικά περνάω πολύ καλά μαζί του…Όμως από το μυαλό μου ποτέ δεν είχα διαγράψει τον Χ…Και τώρα εμφανίστηκε…Λέγοντας μου ότι όλο αυτό τον καιρό δεν με είχε ξεχάσει..Δεν είχε κάνει άλλη σχέση,γιατί δεν μπορούσε να με ξεπεράσει..Μου ζήτησε άλλη μια ευκαιρία..Ξέρει ότι τον αγαπώ ακόμη..Του το παραδέχτηκα άλλωστε…Ποτέ δεν το έκρυψα…Μου είπε πως αν δεν γυρίσω κοντά του δεν υπάρχει λόγος να είναι στη ζωή μου…Παρολα αυτά τον χρειάζομαι..Είναι κομμάτι της ζωής μου και δεν αντέχω να μην είναι σ’αυτήν… Όμως αξίζει να επιστρέψω;Μετά από τόση προσπάθεια που έκανα για να προχωρήσω;Φοβάμαι μη γίνουν τα ίδια λάθη και μετανιώσω..Μήπως χαραμίσω το νέο μου ξεκίνημα…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More