Site icon TLIFE

Αλέκα: “Είναι πολύ περίεργος και πολλά παιδιά τον κοροϊδεύουν. Όμως εγώ που τον ξέρω…”

Fotolia

Ονομάζομαι Αλέκα. Έχω έναν φίλο που ενώ ήμασταν κολλητοί, εδώ και δύο χρόνια μου έχει εξομολογηθεί ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου.

Η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος που με προσεγγίζει για αυτό το θέμα είναι πολύ γλυκούλης. Και μερικές φορές με κάνει να αισθάνομαι αρκετά ωραία. Ειδικά όταν πριν δύο μήνες μου έδωσε τρία γράμματα που είχε γράψει για μένα.

Όμως, εγώ δεν τον θέλω και πρόσφατα του το ξεκαθάρισα οριστικά. Του είπα να μείνουμε μόνο φίλοι κι αυτός το δέχτηκε και είπε ότι θα κάνει ό, τι μπορεί για να με ξεπεράσει.

Όμως, πρόσφατα είδα δύο όνειρα μαζί του και στο τελευταίο τα φτιάχναμε… ε, και κάναμε κι άλλα… Και δεν ξέρω, αλλά φοβάμαι μήπως τελικά στο υποσυνείδητο τελικά τον θέλω.

Επίσης αυτός δεν έχει μπει καθόλου msn με το οποίο επικοινωνούμε και δεν ξέρω γιατί.

Το παιδί δεν είναι καθόλου όμορφο εμφανισιακά και γενικά και το στιλ του… Είναι πολύ περίεργος και πολλά παιδιά τον κοροϊδεύουν. Όμως εγώ που τον ξέρω μου φαίνεται ως χαρακτήρας αρκετά γλυκούλης.

Αν μπορείτε πείτε μου κάποιες συμβουλές και τι πιστεύετε;

Αλέκα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr