Site icon TLIFE

Αλέξανδρος: “Έχει βαλθεί να μου αλλάξει τις διατροφικές μου συνήθειες”

Γεια σας!

Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ την ιστορία μου μαζί σας, που αφορά στη συμβατότητα στη σχέση.

Είμαι 27 χρόνων και εδώ κι εννιά μήνες είμαι με μια κοπέλα δύο χρόνια μικρότερή μου. Βγαίνουμε, βλεπόμαστε, όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα είναι οι διατροφικές μας συνήθειες. Εκείνη είναι χορτοφάγος και μάλιστα έτσι έχει μάθει από τους γονείς της, οπότε από μικρή δεν τρώει ούτε κρέας ούτε ψάρι.

Βασικά, μου το έκρυβε για αρκετό διάστημα στην αρχή, γιατί κάθε φορά που βγαίναμε για φαγητό και δεν έπαιρνε κρέας, μια έλεγε ότι δεν πεινάει πολύ, μια ότι νηστεύει… Επειδή έβλεπε εμένα, που δεν έχω πρόβλημα να φάω κρέας από οποιοδήποτε ζώο.

Και από τότε που μου το είπε, είναι πιο άνετη και δηλώνει ότι σκέφτεται να γίνει μέχρι και βίγκαν, δηλαδή να μην τρώει και να μη χρησιμοποιεί τίποτα ζωικής προέλευσης. Με ανησυχεί λίγο αυτό, επειδή βλέπω σοβαρά τη σχέση μας και θέλω να πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα κάνω το βήμα να της πω να συγκατοικήσουμε, με ανοιχτό ενδεχόμενο να πάει σε ένα επόμενο επίπεδο η σχέση μας, καταλάβατε.

Έχει βαλθεί να μου αλλάξει τις διατροφικές μου συνήθειες, αν και ξέρει ότι δύσκολα να αφήσω εντελώς το κρέας και πόσω μάλλον τα αυγά και τα γαλακτοκομικά.

Εσείς έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις ασυμβατότητας στις διατροφικές συνήθειες και πώς τα βολέψατε; Θα ήταν πιο εύκολο αν ήμουν εγώ ο χορτοφάγος κι εκείνη να έτρωγε κρέας, επειδή θα αρκούμουν, ας πούμε, σε ένα πιάτο μακαρόνια κι ας μαγείρευε εκείνη για τον εαυτό της ό,τι ήθελε. Τώρα, όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Αλέξανδρος

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr