Site icon TLIFE

Alexa: “Με έβριζε, με έχει χτυπήσει, με χώριζε κάθε φορά που μαλώναμε…”

© Julia Keller - Fotolia.com

Γεια σας!

Έχω κι εγώ ένα πρόβλημα μεγάλο για μένα. Είμαι 18 χρόνων και σήμερα χώρισα με τον άνθρωπο που αγαπώ όσο τίποτα άλλο στον κόσμο.

Η ιστορία μας ξεκίνησε πριν ενάμιση χρόνο και στους έξι μήνες χωρίσαμε γιατί ένιωθα πολύ πίεση. Είχα αλλάξει χαρακτήρα και σε αυτό έφταιγε και μία, εκτός από το αγόρι μου.

Τότε όμως νόμιζα ότι έφταιγα εγώ μόνο που του φερόμουν άσχημα, επειδή έτρεχε από κοντά μου σαν σκυλάκι. Αυτός όμως από την αρχή δεν με εμπιστευόταν και σιγά σιγά έχανα τους φίλους μου.

Τελικά τα ξαναβρήκαμε αφού τον παρακάλεσα κυριολεκτικά, πέφτοντας στα πόδια του.

Από εκείνη τη στιγμή του έδωσα όλη μου τη ζωή. Δεν έκανα με καμία κοπέλα παρέα, έβγαινα μόνο μαζί του ή με την αδερφή του. Φοβόμουν να του πω ότι μιλάω με συμμαθητές μου και γενικά τι κάνω, αλλά παρά το φόβο μου, του τα έλεγα.

Αυτός σπάνια μου μιλούσε γλυκά. Με έβριζε, με έχει χτυπήσει, με χώριζε κάθε φορά που μαλώναμε και κατά την περίοδο που είχα διάβασμα στην Γ’ Λυκείου.

Έλεγε ότι δεν το κάνει επίτηδες που με βρίζει, αλλά από συνήθεια κι εγώ πάντα δίπλα του. Βέβαια, κι αυτός μου στάθηκε σε δύσκολες στιγμές, αλλά ποτέ δεν θέλησε να αλλάξει κάτι για το καλό μας.

Εγώ όμως άλλαξα τα πάντα για χάρη του. Έβγαινα έξω και κοιτούσα κάτω για να μην νομίζει ότι κοιτάω άλλους και τρεις φορές που βγήκα μόνη μετά με ρωτούσε διάφορες ανοησίες.

Τελικά, σήμερα βρήκα τη δύναμη και του είπα να χωρίσουμε. Να χωρίσω με αυτόν που λέει: με θέλουν όλες, δεν αλλάζω για κανέναν, δεν με νοιάζεις κτλ.

Αλλά το αγαπάω… Πονάω απίστευτα… Τι να κάνω;

Alexa

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr