Άλκηστις: ” Τι να κάνω; Θέλω τόσο πολύ να χωρίσουν…”

Καλησπέρα!

Η κολλητή μου τα έφτιαξε με το αγόρι που είμαι ερωτευμένη εδώ και ένα χρόνο. Ήξερε πολύ καλά ότι τον θέλω, της τα έλεγα όλα κι αυτή τα έφτιαξε μαζί του λες και δεν τρέχει τίποτα. Δεν με σκέφτηκε καν. Δεν με υπολόγισε καθόλου;

Τσακωθήκαμε πολύ άγρια και το μόνο που είχε να μου πει με θράσος είναι ότι εκείνος της την έπεσε. Ότι αυτή δηλαδή αυτή δεν έφταιγε σε κάτι; Το ότι είναι κολλητή μου δεν έπαιξε κανένα ρόλο;

Δεν της ξαναμίλησα. Και την έβρισα πολύ άσχημα. Εκείνη με παίρνει τηλέφωνο συνέχεια, αλλά δεν παίζει να το σηκώσω. Μου στέλνει και μηνύματα ότι θέλει να μιλήσουμε, αλλά δεν απαντάω καν.

Νιώθω πολύ χάλια. Από τη μία η καλύτερή μου φίλη με πρόδωσε κι από την άλλη το αγόρι που θέλω τόσο πολύ, τελικά γουστάρει αυτήν.

Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Με ξεπερνάει. Και ζω σε μια κλειστή κοινωνία και είναι πολύ δύσκολο, σχεδόν αδύνατο να μην πέφτω πάνω τους. Με πονάει πολύ που τους βλέπω μαζί. Τι να κάνω; Θέλω τόσο πολύ να χωρίσουν…

Άλκηστις

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. tipota na mi kaneis! ama einai na xwrisoun tha xwrisoun apo monoi tous. Ama kaneis esy kati kai apokalyfthei tha eisai i kakistrw tis ypothesis. kai dystyxws ta pragmata einai opws ta leei i fili sou…etyxe na tis aresei auto to paidi kai ekeinos ithele ekeini ki oxi esena! ti eprepe na pei i fili sou diladi, “de tha kanw sxesi epeidi to agori auto to thelei i fili mou parolo pou autos de ti goustarei kai protimaei emena???” De paei etsi! Dialekse ekeini, apodeksou to kai ase tous egwismous! Vres kanena allon kouklo kai grapstous ama se enoxlei toso polu!

  2. Θα έπρεπε αντί να μιλάς για αυτόν ένα χρόνο τώρα, να είχες κάνει κάτι για να του δείξεις το ενδιαφέρον σου. Και ναι, είναι δυνατόν ο άλλος να μην ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον σου και να θέλει την ακριβώς δίπλα σε σένα, αυτό δεν τους κάνει κακούς. Σταμάτα να ρίχνεις το φτέξιμο μόνο στους άλλους και δες τι έκανες και εσύ. Για μένα, ότι έγινε έγινε, θες να της μιλήσεις καλώς, θέλεις όχι, και πάλι καλώς, κάνε αυτό που σε ευχαριστεί. Μην εύχεσαι όμως κάτι που δεν θα ήθελες και για σένα να το εύχονται. Εστίασε σε σένα, κάνε κάποιες βελτιώσεις και την επόμενη φορά που θα θέλεις κάποιον, μη μιλάς για αυτόν, απλά δείξε το ενδιαφέρον σου.

  3. εισαι μικρη και αυτο δικαιλογει το “ανοητη”! μην δειχνεις κακια γιατι θα γυρησει σε σενα. αντε και χωρησαν ε και?!εχεις την εντυπωση οτι θα ειναι μαζι σου?!διαλεγε φιλες καλυτερα και προχωρα.

  4. Ειναι πολυ λογικο να θύμωσεις κ να στενάχωρηθεις. Δεν σου χρειάζεται μια τέτοια φίλη στην ζωή σου που δεν ενδιαφέρθηκε αν σε πληγώσει . Αυτο ας γίνει ενα θετικό μαθημα για να διαλέγεις πιο καλα ανθρώπους στην ζωή σου , κ επισης οταν σου αρέσει ένας ανθρωθπως να μην περιμένεις να γίνουν ολα μαγικά, να δείξεις το ενδιαφέρον σου . Συνέχισε την δική σου ζωή κ μην ζητάς εκδίκηση κτλ αλλα εχε πιο ανοιχτά τα ματια σου κ να κανεις καλύτερο τον εαυτό σου ! Ολα θα πανε καλα στο τέλος .. Καλη συνεχεια !!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More