Site icon TLIFE

Αμαλία: “Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που έχει αυτή και δεν έχω εγώ…”

Γεια σε όλες!
Εγώ έχω ένα θέμα, που δεν ξέρω καν αν θα έπρεπε να με απασχολεί ή όχι.

Λοιπόν, εδώ και περίπου τρεις μήνες βγαίνω με έναν συνομήλικό μου, πολύ καλό και έξυπνο παιδί. Αυτός είναι 27 κι εγώ 23. Τα πάμε πολύ καλά, όμως υπάρχει ένα θεματάκι που με κάνει και ζηλεύω, κι ας μου έχει πει αυτός πόσες φορές ότι δεν θα έπρεπε.

Πρόκειται για μια φίλη του. Είναι μια κοπέλα στην ηλικία του, που αρκετό καιρό πριν εμείς οι δυο γνωριστούμε, ήταν μαζί περιστασιακά. Κάτι σαν friends with benefits δηλαδή. Μόνο που εδώ είναι λίγο αλλιώς το πράγμα. Αυτοί οι δυο ήταν φίλοι όσο ήταν μικρά παιδιά, αλλά με τα χρόνια έχασαν εντελώς επαφή και πριν από ενάμιση χρόνο βρήκαν ξανά ο ένας τον άλλον.

Από ότι μου είπε αυτός, δοκίμασαν ερωτικά μεταξύ τους αλλά κυρίως λόγω απόστασης (η κοπέλα μένει και δουλεύει στο εξωτερικό) δεν τα βρήκαν σαν ζευγάρι κι έτσι από περιστασιακό σεξ όποτε βλέπονταν, αποφάσισαν να μείνουν απλοί καλοί φίλοι.

Με απασχολεί αυτό γιατί αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που έχει αυτή και δεν έχω εγώ και την κρατά για φίλη. Ντάξει, κι εγώ έχω γνωστούς άντρες, με τους οποίους καμιά φορά βγαίνω εντός μιας παρέας, αλλά κάποιον φίλο, με τον οποίο να επικοινωνώ συχνά όχι. Και ειδικά τώρα που έχω σχέση με αυτόν, δεν νιώθω καν την ανάγκη να έχω κάποιον φίλο.

Τον πιστεύω όταν μου λέει ότι δεν έχει τίποτα το ερωτικό μαζί της (έτυχε να δω και συνομιλίες τους πρόσφατες στο chat και όντως, δεν υπήρχε τίποτα το ύποπτο), αλλά πάλι… Ζηλεύω που έχει να συζητήσει πολλά μαζί της, μου είπε ότι μαζί της ταιριάζει πολύ εγκεφαλικά, ότι νιώθει σαν να τον καταλαβαίνει αυτή πλήρως κι επίσης λέει ότι κατά κάποιον τρόπο νιώθει σαν να θέλει να την προστατεύει, όπως έκανε όσο ήταν παιδιά. Αλλά επιμένει ότι τα αισθήματα είναι μόνο πλατωνικά και ότι το σεξ πια δεν θα υπάρξει μεταξύ τους ακόμα κι όταν ξαναβρεθούν από κοντά.

Τηλεφωνιούνται οπωσδήποτε σε γιορτές και γενέθλια, μου είπε κιόλας ότι αν θέλω θα μου τη γνωρίσει σε λίγο καιρό που θα έρθει από τα μέρη μας. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το διαχειριστώ αυτό. Είναι εμφανίσιμη όσο είδα στις φωτό προφίλ της, δεν έχει σχέση κιόλας από ότι τον “ψάρεψα” για να μάθω…

Από την άλλη, αν την ήθελε ακόμα δεν θα ήταν μαζί μου, ενώ τίποτα δεν τον εμπόδιζε να είναι μαζί της και τότε, πριν με γνωρίσει. Μου είπε κιόλας ότι αυτό που είχαν δεν ήταν καν σχέση γιατί ουσιαστικά από απόσταση ξεκίνησε (με μια φορά που επισκέφτηκε αυτός την κοπέλα) και έληξε με κοινή απόφαση και των δύο.

Απλώς δεν καταλαβαίνω αυτήν τη φιλία, και μάλιστα φιλία από δική του θέληση επίσης, όχι αποκλειστικά δική της. Είναι μπερδεμένη φάση. Δεν θεωρείται πρώην του, μα από την άλλη δεν ξέρω πώς γίνεται να παραβλέπεται το γεγονός ότι έκαναν σεξ κάποτε… Ούτε με τις πρώην του δεν έχει κρατήσει τέτοια επαφή.

Κι ενώ έχει φίλες με τις οποίες να μην έκανε κάτι σεξουαλικά, πάλι δεν έχει την ίδια επικοινωνία -ή ένα γεια στο τηλέφωνο ή θα του λένε κάτι για τα γκομενικά τους. Τι πιστεύετε εσείς; Είναι κάτι ανησυχητικό αυτό με τη φίλη του ή είμαι προκατειλημμένη με τη σκέψη ότι δεν μπορεί να υπάρχει απλή φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας, ειδικά όταν έχει προηγηθεί σεξ; Λέω μήπως εγώ που είμαι πιο μικρή από αυτούς τους δύο, μήπως δεν καταλαβαίνω αρκετά. Κανείς άλλος που να έχει αντιμετωπίσει κάποια παρόμοια κατάσταση;

Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις!
Αμαλία


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr