Site icon TLIFE

“Αναρωτιέμαι κάθε μέρα το γιατί; Γιατί;;; Τι δεν έκανα σωστά;” Η Ελίζα θέλει τη γνώμη σου

Fotolia

Γνωριστήκαμε πριν από 7 χρόνια περίπου με τον Κ. όταν εγώ πήγαινα πρώτη λυκείου κι αυτός τρίτη.

Τον ήθελα σαν τρελή, αλλά αυτός τίποτα. Τρία χρόνια επέμενα μήπως και μπορέσω και τον κατακτήσω. Τελικά, μια βραδιά που βγήκα ήταν κι αυτός στο ίδιο club και μου πρότεινε να με πάει αυτός σπίτι.
Εγώ όμως είχα κάνει ήδη σχέση. Το ίδιο κι αυτός, από ότι είχα μάθει. Τέλος πάντων… πήγα. Και είπα ό, τι είναι να γίνει ας γίνει. Τελικά μείναμε μόνο στα φιλιά! Εξακολουθούσα να τον θέλω όμως πααααααααάρα πολύ…
Από τότε είχα να τον δω. Δηλαδή τέσσερα χρόνια, τα οποία συνέχισα εγώ στη σχέση αυτή που είχα, αλλά πριν περίπου έξι μήνες χώρισα.
Τώρα, πριν δύο μήνες κατά λάθος βρήκα τον Γ στο Facebook και γίναμε φίλοι. Είπαμε να βρεθούμε όταν έρθει από εκεί που εργάζεται.
Ήρθε λοιπόν η μέρα που θα ερχόταν και συναντηθήκαμε. Αχχχχχχχ, όοοοοοοοολα γύρισαν στο μυαλό μου… Πήγα σπίτι του, είδαμε ταινία και μείναμε πάλι στα φιλιά… Αχ αυτά τα φιλιά του!!!
Είπαμε ότι θα ξαναβρεθούμε, αλλά τίποτα για τέσσερις μέρες. Μετά πάλι μιλήσαμε και βρεθήκαμε κι αυτή τη φορά δεν μείναμε μόνο στα φιλιά. Προχωρήσαμε και ήταν τέλεια!
Από εκεί και πέρα όλα μα όοοολα πάγωσαν και δεν ξέρω το γιατί. Ενώ λέγαμε τόσα και μου έταζε πάρα πολλά μέσω τηλεφώνου, από τη στιγμή εκείνη έγινε άλλος άνθρωπος…
Αναρωτιέμαι κάθε μέρα το γιατί… Γιατί;;; Τι δεν έκανα σωστά; Το μετάνιωσε; Ή μήπως όταν ήρθε εδώ βρήκε κάποια άλλη; Ενώ μου έλεγε τόοοοοοσα πολλά ότι θα κάνουμε όταν έρθει, ξαφνικά όλα έγιναν καπνός…
Πείτε μας τη γνώμη σας!!!
Ελίζα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr