Site icon TLIFE

Anastasia: “Έχουν σπάσει τα νεύρα μου και θέλω να τη σπάσω στο ξύλο!”

Φίλες μου, γεια σας!
Θέλω πολύ κι εγώ να μοιραστώ το πρόβλημά μου μαζί σας.

Ονομάζομαι Αναστασία και είμαι 25 ετών. Πριν δυόμιση χρόνια, μόλις είχα χωρίσει από μια σχέση που μετρούσε 6 χρόνια. Έμαθα πως ο φίλος μου ο Α. έβγαινε με μια κοπέλα, ενώ ακόμα εμείς δεν είχαμε χωρίσει.

Την πλησίασα λοιπόν μέσω κοινής παρέας, της μίλησα αθώα για τον πρώην μου (και καλά πως δεν ήξερα καν πως γνωρίζονται, πόσω μάλλον πως έβγαιναν!).

Εκείνη κάποια στιγμή, επειδή αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, μου είπε πως είχανε βγει κάποιες φορές, αλλά πως δεν είχε γίνει κάτι ανάμεσά τους γιατί αυτός ήταν αλλού -μάλλον ακόμα σε εμένα, παρά το γεγονός πως εκείνος με είχε χωρίσει τότε.

Μετά ο Α. τα έφτιαξε με άλλη. Εγώ τα έφτιαξα με άλλον και η Γ., η κοπέλα που σας λέω, τα έφτιαξε με άλλον. Και μετά όλοι μας χωρίσαμε. Σχεδόν ταυτόχρονα μπορώ να πω!

Ο Α. με πλησίασε πάλι, πολύ διακριτικά αρχικά. Κανένα τηλέφωνο και καλά να δει πως είμαι, αν τελείωνα με το μεταπτυχιακό, Χρόνια Πολλά στις γιορτές… Όλα έδειχναν όμως πως θέλει επανασύνδεση. Έτσι δείχνει η κατάσταση. Με πλησιάζει όλο και περισσότερο κι όχι καθαρά φιλικά.

Ε, η Γ. δεν τον αφήνει σε ησυχία! Του κουνιέται κι εκείνος -καλός μ*****ς- κάνει μικρές κινήσεις τις οποίες εκείνη φροντίζει να μαθαίνω. Για παράδειγμα, ένα like σε τραγούδια στο fb… Έχουν σπάσει τα νεύρα μου και θέλω να τη σπάσω στο ξύλο!

Δεν θέλω να την απομακρύνω από τη ζωή μου, για πολλούς λόγους, αλλά έχω κουραστεί πια να τη βάζω στη θέση της και να γίνομαι εγώ η κακιά της υπόθεσης.

Είχε το θράσος μάλιστα να μου πει πως με εμένα ο Α. έχει τελειώσει, ας ξεκινήσει με καμιά άλλη!

Εν τω μεταξύ, αξίζει να αναφέρω πως και με το νέο αγόρι που είχα, επειδή είχανε το ίδιο επάγγελμα, νομίζω πως του κολλούσε. Ό,τι απορία είχε έτρεχε στον Ν. Λες και τόσα χρόνια που το ασκεί δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει ή δεν είχε άλλους συναδέλφους ή εργοδότες για να συμβουλευτεί!

Όχι, έπρεπε να ρωτήσει τον Ν., επειδή εκείνη τον ήξερε ένα χρόνο νωρίτερα. Μάλλον επειδή εκείνος με φλέρταρε αμέσως μόλις γνωριστήκαμε, ενώ εκείνη την έβλεπε μόνο φιλικά…

Ειλικρινά δεν κάνω λάθος. Τα δείγματα είναι πολλά. Τώρα η Γ. δουλεύει στη Λάρισα, αλλά σύντομα θα επιστρέψει Θεσσαλονίκη -εκεί μένουμε όλοι μόνιμα. Κι έχω αγχωθεί πως πάλι θα κάνει τη ζωή μου άνω κάτω!

Anastasia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr