Site icon TLIFE

Αναστασία: “Μετά προθυμοποιήθηκε να κάνει κονέ εμένα με κάποιον από τους φίλους του…”

Είμαι η Αναστασία, 17 χρόνων. Πριν λίγες μέρες γνώρισα ένα παιδί. Ήταν πολύ καλός φίλος της κολλητής μου κι έτσι κάτσαμε όλοι μαζί για καφέ.

Στην αρχή πήρα όλη τη συζήτηση πολύ φιλικά αλλά στη συνέχεια μου πέρασε η ιδέα μήπως και όχι. Αυτός ήταν μαζί με άλλους δύο φίλους του οι οποίοι δεν μιλούσαν πολύ. Έτσι οι μόνοι που μιλούσαμε ήμασταν εγώ, αυτός και η κολλητή μου.

Άρχισε να με πειράζει και φαινόταν ότι του άρεσαν όλα αυτά που έλεγα μιας κι έχουμε αρκετά κοινά. Στη συνέχεια άρχισε να λέει πόσο όμορφη είμαι και πόσο γλυκιά κτλ., αλλά εγώ δεν έδειξα και τίποτα γιατί δεν ξέρω αν θέλει. Ίσως είναι έτσι με όλες και απλώς εγώ το παρεξήγησα.

Μόλις λοιπόν ήρθε η ώρα να φύγω, τους χαιρέτησα κι έφυγα. Την επόμενη μέρα όμως που μίλησα με την κολλητή μου, μου είπε ότι αυτός της είπε ότι είμαι πάρα πολύ γλυκιά και πάρα πολύ όμορφη και με συμπάθησε υπερβολικά πολύ. Αλλά μετά προθυμοποιήθηκε να κάνει κονέ εμένα με κάποιον από τους φίλους του.

Τι να καταλάβω εγώ μετά από αυτό; Ίσως με θέλει κάποιος από αυτούς. Αλλά από την άλλη σκέφτηκα μήπως το είπε επίτηδες για να δει τι θα πει η κολλητή μου. Δεν ξέρω…

Ευχαριστώ πολύ,
Αναστασία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr