Ανδρομάχη: “Με κάνει να πιστεύω ότι το σπίτι το νοικιάζει για τον εαυτό του και όχι για εμάς”

Καλησπέρα! Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ το πρόβλημά μου…

Τα τελευταία 3 χρόνια έχω σχέση με ένα παιδί. Πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Περνάμε όμορφα, έχουμε φοβερή επικοινωνία, συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον… ή τουλάχιστον μέχρι πριν από λίγο καιρό!

Η σχέση μας ξεκίνησε πολύ ομαλά και cool. Στην αρχή δεν είχαμε το δικό μας χώρο, μετά αυτός έπιασε ένα σπίτι με συγκάτοικους και πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τη συγκατοίκηση. Για την ακρίβεια έχουμε νοικιάσει ένα σπίτι και προσπαθούμε να το επιπλώσουμε, να το βάψουμε κλπ, δεν έχουμε μπει ακόμα μέσα όμως! Φαντάζομαι πως αυτή είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές των περισσότερων ζευγαριών. Για τη δική μου σχέση όμως όχι.

Όλη αυτή η κατάσταση μας έχει απομακρύνει γιατί αυτός ασχολείται όλη μέρα με τα μερεμέτια του σπιτιού και δεν έχει ποτέ χρόνο να με δει. Δεν έχει ποτέ χρόνο να βγούμε, αλλά πάντα έχει λίγο χρόνο να πιει μια μπύρα με τους φίλους του. Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, στην επιφάνεια έχουν βγει πολλά νεύρα και διαφωνίες για τη διακόσμηση και αυτός είναι τόσο κάθετος και αδιαπραγμάτευτος στις απόψεις του που με κάνει να πιστεύω ότι το σπίτι το νοικιάζει για τον εαυτό του και όχι για εμάς.

Η ιδέα για τη συγκατοίκηση ήταν δική του. Πλέον όμως είμαι πολύ μπερδεμένη. Σε όλα τα ζευγάρια αυτό συμβαίνει; Πως να το διαχειριστώ;

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Δε καταλαβαίνω, τελικά, ποιος βάζει τα λεφτά για το ενοίκιο? και οι δύο? μόνο αυτός? Και τι σου είπε όταν υποτίθεται ότι αυτός πρότεινε να συγκατοικίσετε? γιατί συγνώμη όταν φτιάχνεις το σπίτι σου με το σύντροφό σου, όλα γίνονται από κοινού, ακόμα και τα μερεμέτια! Εσύ έχεις κλειδιά από αυτό το σπίτι? Θα σου έλεγα να κάνεις 2-3 βήματα πίσω και να δεις που θα εξελιχθεί η κατάσταση αν και τα δείγματα δεν είναι θετικά… Στη τελική πραγματικά θες να μείνεις μαζί με έναν άνθρωπο που από τι καταλαβαίνω πλέον δε υπολογίζει τη γνώμη σου, αλλά και σένα!

  2. Αυτό που μας περιγράφεις δεν είναι συγκατοίκηση. Το παιδί βρήκε ένα χώρο που του αρέσει και τον ετοιμάζει. Εσύ μάλλον φιλοξενουμενη θεωρείσαι. Αλλιώς θα είχε άλλη βαρύτητα η γνώμη σου. Είμαι σίγουρη πως το ένστικτο σου κάτι παρόμοιο λέει αλλιώς δεν θα έγραφες εδώ. Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις μια συζήτηση με το αγόρι σου και να του πεις πως νιώθεις με αυτή την κατάσταση. Επίσης να του ζητήσεις να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις του για το κοινό σας μέλλον.

  3. ʼμα πληρώνει αυτός το ενοίκιο τοτε κάνε τουμπεκί δεν φτάνει που θα μένεις τζάμπα και παραλληλα τρέχει για τα μερεμετια . Αν θα δίνεις και εσύ που πολύ αμφιβάλλω οι περισσότερες δεν έχετε βρακι να βαλετε πρέπει να ξανακάνεις τουμπεκί και να τον ξεκουραζεις γιατί ωραία ξεφιλιζεις τα προσπεκτους με τις φίλες σου για τα πλακάκια και παριστανεις την φαιη σκόρδα που καλοπιαστηκε αλλά πρέπει να γίνουν και στην πράξη κάποια πράματα τα όποια θέλουν επίβλεψη που πίστεψε με δεν μπορείς και το ξέρεις. Όποτε ξεκολλα και μη του τα πριζεις!

  4. Λυπάμαι που θα στο πω αλλα στα σχεδια του δεν εισαι μεσα και εσυ.Ο χωρος που υποτιθεται οτι θα έχετε για να είστε μαζί είναι δικός του και εσυ δεν θα είσαι μαζί του ποτε ουσιαστικα.Δεν είσαι η προτεραιότητα του. Κοίταξε τον εαυτό σου και μην κολλάς.Τα χρόνια περνάνε και σου αξίζει ένα καλύτερο μέλλον.Προχωρά μπροστά και δεν θα το μετανιώσεις.

  5. εαν δεν σε υπολογιζει στο μερος που υποτιθετε θα ζειτε μαζι κλαφτα κοριτισι μου φαντασου στην συγκατικοιση τι εχει να γινει και να σου πω κατι η γυναικα ειναι αυτη που εχει τον πρωτο λογο σ αυτα γιατι ειναι το νοικοκυριο της αυτα απο μενα παντρεμενη 12 χρονια και αλλαζω οτι θελω στο σπιτι μου και μονο ο αντρας μου δουλευει αλλα πληρωνει οτι θελω καλη τυχη

  6. Μη χαλάσεις τη σχέση σου για ενα διαμέρισμα και μάλιστα νοικιάρικο…δεν θα το παντρευτείς το σπίτι, αυτόν όμως μπορεί αργότερα. Αστον να ασχολείται με τα μερεμέτια κάποιος πρεπει να την κάνει και αυτή τη δουλειά που καθόλου εύκολη δεν είναι. Βοήθησέ τον και μη γκρινιάζεις. Αλλάζετε φάση ζωής και ίσως χρειάζεται τον χρόνο του να το εμπεδώσει και αυτός. Γι’αυτό βγαίνει με τους φίλους του. Επίσης το ενοίκιο ποιός το πληρώνει; το μοιράζεστε φαντάζομαι…ε;;;;

  7. Έχει βρει άλλη ή περνάει καλύτερα με τους φίλους του (μήπως είναι bi?)

  8. Καλά δεν φτάνει που δεν συμμετέχεις στα έξοδα, έχεις και απαιτήσεις!!!!

  9. σε πιο όνομα έγινε το συμβόλαιο? δουλεύεις?? συμβάλεις στα έξοδα? ενοίκιο ? υλικά για μερεμέτια ? στη δουλειά? κατι μπορείς να κάνεις… να βάψεις να καθαρίσεις να βιδώσεις μια βιδα.. γιατι δεν πας και εσυ στο σπιτι να τον βοηθάς? περιμένεις μονο να σου τηλεφωνήσει για να βγείτε βολτα? περιμένεις να το ετοιμάσει για να διαλέξεις κουρτίνες και καναπέδες για να μπεις? Συγγνώμη αλλα αφου προτιμά να πηγαίνει για μπύρες με τους φιλους..ισως αυτό μετα συνεχιστεί και μέσα στο σπίτι του/σας (!!) …

  10. Πήγαινε να στήσεις κανενα έπιπλο του ΙΚΕΑ και άσε τη γκρίνια, σε βλέπει τεμπελούλα ο δικός σου και αμέτοχη στην προσπάθεια και τα έξοδα και ξενερώνει…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More