Site icon TLIFE

Aneta: “Με πλήγωσε αφόρητα, με ταπείνωσε, με μείωσε και με εξευτέλισε…”

Γνώρισα τον πρώην μου πριν 5 χρόνια στην πόλη που πήγα για να σπουδάσω κι από την πρώτη στιγμή δέσαμε και γίναμε πολύ καλοί φίλοι.

Κάπου στο δεύτερο έτος κι αφού αυτός έχει κάνει μια πολύ σοβαρή σχέση, αρχίζουμε να προχωράμε τη μεταξύ μας σχέση σε άλλο επίπεδο (παράλληλα). Είχαμε σεξουαλικές επαφές πολύ συχνά, χωρίς ωστόσο να το έχει προχωρήσει κανείς περισσότερο.

Εγώ κάποια στιγμή τον ερωτεύτηκα και του ζήτησα να χωρίσει από την κοπέλα που ήταν μαζί, αυτός όμως δεν το έκανε. Τελικά, μετά απο 6μήνες, κατάφερε να τη χωρίσει και μέχρι τον Ιούνιο ήμασταν μαζί (γύρω στα δυόμιση χρόνια).

Η σχέση μας είχε ανέκαθεν πολλές εντάσεις, υπήρχε όμως και πολύ πάθος αλλά και αγάπη. Τον περασμένο Γενάρη αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί. Δουλέψαμε και μαζί. Η σχέση μας καταστράφηκε, μέσα σε 2 μήνες εγώ του έλεγα οτι δεν είμαι πια ερωτευμένη κλπ. Ξαναπροσπαθούσαμε αλλά οι καβγάδες χειροτέρευαν.

Φεύγει για εξεταστική τον περασμένο Ιούνιο, όπου αποφασίζω ότι δεν πάει άλλο και χωρίζουμε. Επιστρέφει και μείναμε για κάποιο διάστημα μαζί μέχρι να δω κι εγώ τι θα κάνω με δουλειά, σπίτι κλπ.

Τον Ιούλιο φεύγω οριστικά από το σπίτι που μέναμε. Ο πρώην μου, από τη στιγμή που γύρισε από την πόλη που σπουδάζαμε και τις τελευταίες μέρες πριν φύγω από το σπίτι, είχε μια απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι μου, αδιαφορούσε πλήρως για το γεγονός ότι έφευγα και χωρίζαμε.

Προσπάθησα πολύ να κρατήσω μια καλή σχέση μαζί του γιατί έχουμε κοινές παρέες και εκ των πραγμάτων θα βρισκόμαστε συχνά. Δεν κατέστη δυνατό.

Εγώ πρίν φύγω είχα θίξει το θέμα της στάσης του απέναντί μου και του είχα επισημάνει πως μόνο η ύπαρξη μιας άλλης κοπέλας μπορούσε να τη δικαιολογήσει, πράγμα που μου αρνήθηκε πολλάκις βγάζοντας με τρελή.

Είχα μάλιστα υποδείξει και συγκεκριμένη κοπέλα από τον κοινωνικό μας περίγυρο ως υποψήφια, αλλά και πάλι το αρνήθηκε πανηγυρικά. Τέλη Αυγούστου και ενώ έχω περάσει ένα μήνα προσπαθώντας να επικοινωνήσω μαζί του προκειμένου να κρατήσουμε τη σχέση μας σε ένα επίπεδο, τρώγοντας μονίμως άκυρα και φτύσιμο, πέρασα από τη δουλειά που ήμασταν μαζί να του αφήσω κάποια πράγματά του και να μιλήσουμε.

Μιλήσαμε για αρκετή ώρα, μου ζητούσε συγνώμη για όσα έκανε και με διαβεβαίωσε πως μέχρι που έφυγα από το σπίτι που μέναμε δεν είχε πάει με καμία άλλη, δεν με είχε απατήσει. Το ίδιο βράδυ βρισκόμαστε και κάνουμε έρωτα στο σπίτι μας.

Το πρωί αυτός φεύγει για τη δουλειά κι εγώ ψάχνω τα πράγματά του και βρίσκω μια φωτογραφία της συγκεκριμένης κοπέλας που πίστευα ότι κάτι έπαιζε μεταξύ τους πολύ καιρό πρίν. Πήγα στη δουλειά του (σημ. ιδιοκτήτης μαγαζιού) και έκανα τον απίστευτο πανικό.

Τον χαστούκισα μέχρι αηδίας, τον έβρισα κλπ, ενώ αυτός με διαβεβαίωνε πως δεν με έχει απατήσει. Φεύγοντας από τη δουλειά του, ακολούθησαν κάποια μηνύματα με βρισίδια και προσβολές. Με πρόσβαλλε για τα κιλά μου, ενώ γνώριζε πως είχα θέμα με το σώμα μου. Μου είπε πως δεν ήθελε να κάνει έρωτα μαζί μου το προηγούμενο βράδυ, πως δεν με αγαπούσε πια και το κυριότερο: πως δεν μπορώ να φτάσω τη συγκεκριμένη κοπέλα ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι.

Με πλήγωσε αφόρητα, με ταπείνωσε, με μείωσε και με εξευτέλισε. Πέρασα πολύ δύσκολα τις μέρες που ακολούθησαν, έκλαιγα συνεχώς, δεν μπορούσα να πιστέψω το μέγεθος της προδοσίας του και τον τρόπο που μου φέρθηκε.

Τώρα θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω. Θέλω να τον κάνω να νιώσει το σκουπίδι που πιστεύω πως είναι. Θέλω να του ανταποδώσω όσα μου έκανε και να νιώσει όπως ένιωσα εγώ. Και θέλω τη βοήθειά σας για το ποιος θα ήταν ο ιδανικός τρόπος.

Ξέρω πως το καλύτερο για μένα θα ήταν να προχωρήσω, όμως όπως είπα και νωρίτερα, έχουμε κοινές παρέες και βρισκόμαστε συχνά. Θέλω να τον πονέσω. Περιμένω απαντήσεις. Sorry για την έκταση…

Aneta

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr