Site icon TLIFE

Άννα: “Είμαι 24 κι έχω σχέση με κάποιον που με περνάει 12 χρόνια.”

Καλησπέρα. Είμαι 24 ετών και μένω σε μια μεγάλη επαρχιακή πόλη. Τον τελευταίο χρόνο έχω σχέση με κάποιον που με περνάει 12 χρόνια. Μένουμε κοντά και περνάμε πολύ καλά. Πρώτη φορά γνωρίζω κάποιον που με κοιτάει και ξέρει τι σκέφτομαι, συμπληρώνει τις φράσεις μου, με προσέχει. Και σε γενικές γραμμές, δεν έχουμε προβλήματα. Θέλουμε τα ίδια πράγματα για το μέλλον.

Το θέμα μου είναι πως τώρα τελευταία ακούω πολύ από τον περίγυρο σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας. Πως τώρα είμαι μικρή και αργότερα θα θέλω να κάνω πράγματα που δεν θα μπορώ, πως στα 40 μου θα είμαι ακόμα νέα κι αυτός θα είναι 52…

Δεν μπορώ να καταλάβω τον προβληματισμό τους. Και δεν μπορώ να νιώσω αυτή τη διαφορά διότι παρόλα τα 36 του χρόνια, ο συγκεκριμένος δεν το αφήνει να φανεί. Ποτέ δεν μου έκανε κάποια παρατήρηση/αναφορά ή οτιδήποτε θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά ηλικίας μας να μας διχάσει.

Αυτός πολλές φορές παιδιαρίζει, έχει πιο πολύ όρεξη από μένα για διάφορες δραστηριότητες κι εγώ είμαι η πιο συγκρατημένη και πιο μαμά στη σχέση.

Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας, όχι επειδή ανησυχώ για τη σχέση μου, αλλά επειδή θέλω να δω την κοινή γνώμη και ίσως κάποιον με παρόμοια ιστορία.

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr