Site icon TLIFE

Άννα: “Είμαι παντρεμένη κι έχω ένα μωράκι. Επικοινώνησε μαζί μου ένας πρώην…”

Είμαι παντρεμένη εδώ και λίγους μήνες κι έχω ένα γιο, μωράκι.

Πριν κάποιο καιρό είχε επικοινωνήσει μαζί μου ένας από τους πρώην, ο οποίος είχε δυσκολευτεί να με ξεπεράσει και κατά καιρούς έκανε προσπάθειες επανασύνδεσης. Τότε μου είπε ότι είχε παντρευτεί κι εγώ του τηλεφώνησα και του ευχήθηκα να ζήσουν κι ό,τι επιθυμεί κλπ. κλπ.

Το έκανα για να του δείξω ότι δεν με ενόχλησε κι ότι δεν με αφορά. Έχουμε συνεχίσει και οι δύο τη ζωή μας και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι.

Μάλιστα μου είχε φανεί λίγο περίεργο -και μην πω χαζούλικο, το ότι μου έστειλε τέτοια πληροφορία και μάλιστα μετά από δύο χρόνια περίπου σιωπής. Τέλος πάντων.

Εδώ και λίγο καιρό, άρχισε πάλι την επικοινωνία όσο ήμουν έγκυος κι άφηνε μικρά υπονοούμενα… Ότι δεν είχε παντρευτεί και τη γυναίκα της ζωής του, αλλά μου μιλούσε με ενθαρρυντικό τρόπο για τον νέο μου ρόλο και ενδιαφερόταν.

Πριν λίγες μέρες μου έστειλε ένα μήνυμα ότι με είχε δει στον ύπνο του και ήταν άκρως ερωτικό το όνειρο. Άρχισε να μου λέει διάφορα.

Εγώ, επειδή περνάω μια περίεργη περίοδο με τον άντρα μου και ποτέ δεν είχαμε τη σεξουαλική, έντονη σχέση που είχαμε με αυτόν τον πρώην, άφησα λίγο τα πράγματα να ξεφύγουν κι έγινε ένα βράδυ μια ηλεκτρονική επικοινωνία πολύ καυτή.

Δεν ζητάω κάτι περισσότερο. Ίσως ήταν η ανάγκη μου να εκτονωθώ, ίσως να αισθανθώ ακόμα ποθητή, αλλά δεν έχω διάθεση να αρχίσω μια επικοινωνία στα κρυφά και μια παράλληλη σχέση.

Αυτός όμως είναι μέσα στην τρελή χαρά και νόμισε ότι άρχισε πάλι κάτι.

Ξέρω ότι έχω μερίδιο ευθύνης, αλλά πως να τον κάνω να προσγειωθεί;

Άννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

© 2024 tlife.gr